Ryuma Rayleigh'i ekmek almaya yollar.Ray zaten Oden dengi bir adam taş çatlasın bir tık fazlası olsun.Zoro bunları bariz geçicek.Zoro olsa olsa Reylih olur.Reylihten sadece kendi döneminde güçlü 4 tane adam var.Şebeki sayarsan 5.O dönemki filo amirali Kongu koyarsan 6.Zoro da bu seviyede olur fazlası değil.
Ah işte O çakallık kalbimizde kapanmaz bir yara açtıZoro'nun yancılığı son bölümdeki hain pusu ile tescillendiğinden, listenin alt sıralarında olduğuna dair kanaatim güçlendi.
Bari poz kesmeseydi gene Chopper için pusu attı falan derdim. Bir de poz kesince...Ah işte O çakallık kalbimizde kapanmaz bir yara açtı
Geçmeyecek.Ryuma Rayleigh'i ekmek almaya yollar.Ray zaten Oden dengi bir adam taş çatlasın bir tık fazlası olsun.Zoro bunları bariz geçicek.
Poz kesme yok, utancından saldırının ismini bile dile getirmedi, sen de baya gömdün Zoro'yu, Chopper aşkına affetBari poz kesmeseydi gene Chopper için pusu attı falan derdim. Bir de poz kesince...
Fazlasıyla geçicek.Geçmeyecek.
Senin hatrına 3 gün laf atmayayım ama affedemem. :/Poz kesme yok, utancından saldırının ismini bile dile getirmedi, sen de baya gömdün Zoro'yu, Chopper aşkına affet
Kid'e onem veriyor evet ama en nihayetinde bizim ikili farki koyacak, Luffy 1 Zoro 2 olacak seni soru.Aynen... Luffy için şu an öyle ama işte Oda çakalının da olayı belli... bir anda bir şekilde üçünün arasında ki farkı aza indirip öyle denge kurabilir... çünkü bu üçlüye değer veriyor herif... ama şı bir gerçek ki; Yeni zirveyi bu üçlü belirleyecek ve bence de Luffy den sonra Zoro gelecek...
Meyvesi farkli bir onem arz edebilir, buna katilabilirim ama senin dedigin gibi imkansiz bir durum soz konusu degil. Sonucta Kaido ile kapismiyor Zoro, Kid ile kapisiyor ve ben suan gozukenlerden, seride onem ve potansiyelden Zoro'yu Kid'in onunde goruyorum.Kid'in meyvesinin kılıç kullanarak dövüşen bir karaktere ne kadar büyük dezavantaj yaratabileceğinin farkındasın değilmi dostum? Sen Zoro bunu iplemeyecek kadar Kid'e farkı koyacak diyorsan o senin bileceğin iş. Benim gözümdeki en abartı senaryoda dahi Zoro Kid'den ancak biraz daha güçlü olur. Tabi yine Kid çöp çıkmazsa diye belirtelim.