Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Süpernovaların Güç Sıralaması

Kid"in adam akilli neyini gordukki cop oglu cop cikmadigi surece soz konusu bile olamaz diyorsun. :D Kid"den beklentim yuksek bayagi, Zoro"dan bile guclu olabilir, lakin ben gordugum bolumlerde oyle birsey hissetmedim, en azindan Killer ve Apoya tek atip gecen birisi var, Kid cop oglucop olsada olmasada Zoro alir diyorum ben. He imba bir guc gosterir bizlere, tamam derim orasi ayri.
Kid'in çok bir şeyini görmemize gerek yok meyvesinin olayı az çok belli. Bu adam çöp çıkmadığı takdirde Zoro'ya hayatı boyunca hiçbir zaman kaybetmez.
 
Zoro KK+ olacak diyen tayfadan çıkmanı hiç beklemezdim.
Oden'i bu kadar güçlü çizdikten sonra bence bunun başka yolu yok.KK olur demiyorum yav.Luffy-Teach'den sonra gelen ilk isimlerden birisi ya da birilerinden olur ama bence o net.Seviyeler aşağı yukarı belli oldu benim kafamda.Oden tam teşekkürlü bir yonko seviyesi değil çünkü Kaido 20 yıl önceki Kaido değil.Dolayısıyla Ray gibi bir sağ kol bile değil.Oden'in kızı bile babasının kılıcını Ryuma'nın kılıcı için vermek zorundaysa bu adam çok büyük bir efsane olmasının yanında hakikaten çok über seviyede bir herif olmalı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık