Oz'un içinde Moriah'ın gölgesi de vardı. Moriah, gölgesini istediği şekle sokabildiğinden, Oz meyve kullanıyormuş gibi göründü. Gölge hangi şekle girerse, beden de o şekle girer.Oz nasıl luffynin uzama yeteneğini kullandı ? Benim bildiğim Şeytan meyveli birinin gölgesini alırsa meyvenin yeteneklerini kullanabilir gölgenin asıl sahibi meyveli değilse sadece güçlerini kullanır [Örn zoronun gölgesindeki zombi gibi].
Doğru şimdi hatırladım bende sen diyince.Tamamdır teşekürler.Oz'un içinde Moriah'ın gölgesi de vardı. Moriah, gölgesini istediği şekle sokabildiğinden, Oz meyve kullanıyormuş gibi göründü. Gölge hangi şekle girerse, beden de o şekle girer.
Mangada öyle söylendiğini hatırlamıyorum. Belki de vardır.luffy,zoro,sanjiye canavar üçlü lakabı kaçıncı mangada takıldı?
1. O kısa süre içinde tek tek vurmuştur.Luffy Balık Adam Adasında Hyozo ve diğer 2 balık adama Jet Pistol yapıyor.
1. Orda tek bi Jet Pistolle nasıl Üçünede vuruyor ? yoksa Jet Pistolu çok hızlı olduğu için Üçünede o kısa süre içinde teker tekermi vuruyor
2. Hyozo diğer 2 balık adamı Luffy Jet Pistolu sonrası taşırken neden "Zehirli Hasır Şapka... Eğer ölürse kötü olur..." diyor? Bunlar düşman değil mi ?
Hody Jones.Smoker san sence Hyozou mu yoksa Hody mi daha güçlüdür? Fikrini merak ettim sadece.
Wapometal, Wapol'ün Baku Baku no Mi ile keşfettiği bir alaşım. Şekil hafızalı metal özelliği taşıyor. Yani şekil değiştirebilen türde bir metal.Wapolium maddesini açıklayabilir misin?Pek anlamadım da.
Çarşamba günleri çıkıyor. Japonya'da manga bize göre önce yayınlandığından, okuyanlar internete olayları yazıyor. Bizde buna spoiler diyoruz.manga hangi gün çıkıyo acaba?(ingilizce olarak online okuma sitelerinde)
bir de manga spoiler kısmı nereden geliyor? kaynağı nedir?
Ben de izlemedim ki. Sen bu konuyu Venomemre'ye danış.Abi naruto'ya başlamayı düşünüyürum da fillerları izlemek gerekli mi sence indireyim mi yani ?
Genel bilgi kısmında vardı. Wado Ichimonji en iyi 21, Sandai Kitetsu en düşük kılıç sınıfında.Abi kütüphanede falan aradım ama bulamadım Zoro'da ki Meitou Wado İchimonji ve Sandai Kitetsu en iyi kaç kılıçlardan?
Allah Allah bakmıştım orada ki kılıçlar konusuna falan ama gözümden kaçmış demek ki sağol cevap için.Genel bilgi kısmında vardı. Wado Ichimonji en iyi 21, Sandai Kitetsu en düşük kılıç sınıfında.