Jinbe, Ace'e eşit diye, Doflamingo'nun da gücünü bilmiyorum.Dof ile jinbeyi niye hesaba katmadın ki ?
Jinbe, Ace'e eşit diye, Doflamingo'nun da gücünü bilmiyorum.Dof ile jinbeyi niye hesaba katmadın ki ?
İkinci takım.Hangi takım kazanır?
Crocodile,Luffy,Hancock,Buggy,Jinbei,Mr3,Foxy vs Mihawk,Magellan,Arlong,Smoker,Roronoa,Gekko,Bellamy
Etkileniyorlar.px ler Hancock dan etkileniyormuydu
Anlamadım.Zoro nun ilk kılıç ustasının adı neydi ?
Zoro nun küçüklüğünün anlatıldığı zamanda Zoro bir dojoya gidiyordu orada uzun saçlı gözlüklü bir adam vardı Zoro nun ustasıydı o ustanin ismi neydi ?Anlamadım.
Koshiro.Zoro nun küçüklüğünün anlatıldığı zamanda Zoro bir dojoya gidiyordu orada uzun saçlı gözlüklü bir adam vardı Zoro nun ustasıydı o ustanin ismi neydi ?
Hepsinin meyvesi gelişim gösterebilir. Luffy'nin seviyesine gelebileceklerin içinde, Kid, Drake ve Law var. Zor ihtimal ama Apoo'da olabilir.Hocam sence süpernovalardan kendini en çok geliştiren ve luffy kadar güçlenen var mıdır
Belki Aokiji'nin gücü üstün gelebilir, diğerlerinin etkileyeceğini sanmıyorum. Dumanın eksik tarafı, bildiğimiz bir saldırı şekli olmaması.3 amiralden herhangi birisinin Smoker'a karşı üstünlüğü var mıdır ( güç olarak )
mağma ışın ve buz a karşı duman çok avantajlı diye düşünüyorum. Doğrumudur ?
Cansız olan herşeyi dokunuşuyla taşa dönüştürebiliyor.nasıl etkileniyor ya mantıklı bir açıklama yapsana robot değil mi bunlar
Kid'in meyvesi, Drake'in tecrübesi ve Law'ın da zekasını ön planda tuttum. Apoo'nun ise şok dalgası şeklinde olan bir gücü var, hipnoz etkisi de yaratabiliyor. Seçmemin başlıca sebepleri bunlardı. Hawkins'te pek ışık göremedim açıkçası, dönüşüm yaptığında parmaklarına geçen çivilerden başka özelliği yokmuş gibi görünüyor. Saldırı yönlendirme olayı da, sadece dokunduğu kişilere geçerli olabilir. Üstelik bunu sınırlı sayıda yapabileceğini düşünüyorum. O yüzden pek dikkatimi çekmedi.Hocam Basil Hawkins'e biraz haksızlık yapmışsın gibime geliyor tabi bu benim fikrim. Acaba neden gelişim gösterecekler içinde bu dördünün senin için ön planda olduğunu sorabilir miyim? Yani biraz açabilir misin?