Bizde doğru düzgün bir muhalefet olsa çoktan kurtulmuştuk iktidardan.Nevsin izledim şimdi, gerçekten kafayı yemişler. Parktaki çocuğu suçladılar.
Bizde doğru düzgün bir muhalefet olsa çoktan kurtulmuştuk iktidardan.Nevsin izledim şimdi, gerçekten kafayı yemişler. Parktaki çocuğu suçladılar.
kısıırlaştırma bu raddede çözüm değilDuygusal olmayan yani normal çözüm kısırlaştırma. İtlaf canice bir çözüm.
Gayet de çözüm sadece para verilmek istenmiyor.kısıırlaştırma bu raddede çözüm değil
matematiksel olarak yok çözümü, sen 100 bin tane kısırlaştırana kadar 1 milyon tane daha çiftleşecek seviyeye geliyor.Gayet de çözüm sadece para verilmek istenmiyor.
daha bugün haşemalı birine saldıırmış birileri, mevcut hükümet başörtüsünün çok ekmeğini yer,Bizde doğru düzgün bir muhalefet olsa çoktan kurtulmuştuk iktidardan.
Bunca yıl kısırlaştırılma yapılmadığını dikkate alarak, atıyorum 2010 yılını baz alıp o hesaplamaları yaparsan şuanki sokaktaki sayıdan çok daha fazla köpek olması gerektiğini görebilirsin. Hayat kağıt üstündeki gibi işlemiyor malesef. Fizikçi olarak söylüyorum bunu ince hesap yapılırken bile ihmal edilen bir çok parametre oluyor. Köpeklerden örnek verirsem yapılan hesaplamaya yollarda ölen köpekler, hastalıktan ölenler, birbirleriyle dövüşüp ölenler vs. katılarak mı hesaplanmış ? Yoksa doğan her köpek güllük gülistanlık ömrünü tamamlıyor olarak mı? (Nasıl bir hesap yaptın bilmeden söylüyorum bunu.)matematiksel olarak yok çözümü, sen 100 bin tane kısırlaştırana kadar 1 milyon tane daha çiftleşecek seviyeye geliyor.
imkansız.
lineer değil exponantial olarak artan sayı var. yetişilemez. biz de ucundan matematik mühendisiyizBunca yıl kısırlaştırılma yapılmadığını dikkate alarak, atıyorum 2010 yılını baz alıp o hesaplamaları yaparsan şuanki sokaktaki sayıdan çok daha fazla köpek olması gerektiğini görebilirsin. Hayat kağıt üstündeki gibi işlemiyor malesef. Fizikçi olarak söylüyorum bunu ince hesap yapılırken bile ihmal edilen bir çok parametre oluyor. Köpeklerden örnek verirsem yapılan hesaplamaya yollarda ölen köpekler, hastalıktan ölenler, birbirleriyle dövüşüp ölenler vs. katılarak mı hesaplanmış ? Yoksa doğan her köpek güllük gülistanlık ömrünü tamamlıyor olarak mı? (Nasıl bir hesap yaptın bilmeden söylüyorum bunu.)