Naptın knk otoyola yem mi döktün? Benim beslediğim hayvan sayısından sanane? Üç beş hayvanı sokakta besleyip, onları kurtardığını mı sanıyorsun? Bunun haricinde herhangi bir girişimde bulundun mu? Yoksa sen de bağış toplayıp servetine servet katan malum sözde hayvansever tayfadan mısın?Keşke benim beslediğim hayvan sayısının yarısı kadar hayvan beslemiş, bakmış olsan. Senin şikayetçi olmadığın köpekler de öldürülcek biliyorsundur umarım. Senin zihniyetinle yakında fakirler de öldürülsün dersin. Benim zihniyetimden önce kendi zihniyetini geliştirmeye odaklan. Seri katiller de öyle diyorlar duymuşsundur "Biz onları öldürmedik kurtardık" falan. Hikaye...
Şikayetçi olmadığım hayvanlar öldürülmeyecek. Zaten hepsi sahipli. Sahipsizler bir kısmı sahiplendirilecek ve sokaktan kurtulacaklar, bir kısmı kısırlaştırılacaklar, bir kısmı da senin gibi sözde hayvanseverler sayesinde sayıları önlem alınamaz boyuta ulaştıkları için itlaf edilecekler. Burada hayvanlar tarafından zarar gören insanların da, insanlar tarafından zarar gören hayvanların da suçlusu siz “sözde” hayvansever güruhusunuz. Bu süreçte tek bir sahipli hayvan dahi öldürülmeyecek. Ayrıca fakirler ölsün, seri katiller falan filan ne saçmalıyon knk ya sen. Sen iyice uçmuşsun. Avrupada hayvan itlaf eden insanlara da seri katil desene, bak nasıl muamele görüyorsun değişik kardeşim.