Olay kedi köpek olunca millet ayağa kalkıyor. Diğer hayvanlar için durum nasıl acaba? Onlar da canlı değil mi? Onlar için de bir şeyler yapsınlar.
hic bilmiyorum abi ben pek ilgilenmiyorum sokak kubekleri mevzusuyla o yuzden gundeminden de uzagimbu paw guards iyi pati ile ilişkilendirilmemiş miydi öyle bişiler olmuştu, pek hayır beklemiyorum. besleyip sömürüp sokaklarda ölüme terk edeceklerdir, max paw guards
oyun oynuyor
Sevimli dostlarımızoyun oynuyor
Bence çocuk köpeğe saldırmış.oyun oynuyor
Herhangi bir köpek çocuğuma şunu yapsa düşünmeden öldürürüm. Bu köpek şimdi benim çocuğuma saldırır sonra tek bulduğu bir çocuğa saldırabilir. Gidip belediyeyi arıcan alacak sonra yeniden salacak. Belediye veya hükümet buna çözüm bulana kadar kendi adaletimi uygularım. Onun da canı var diyorlarsa da herhangi bir adam da yapsa benzer yaptırım uygularım, sonuç olarak adamı öldürsen tutuklanabilirim ama köpekte para cezasından fazlası yememekle beraber koruma iç güdüsü devreye girer. Sonuç olarak da birkaç malla uğraşırım en fazla.
kimeBenim de kardeşim var. Bu durum yaşansa bir şarjör boşaltırım.
paramı öder çıkar giderim.Herhangi bir köpek çocuğuma şunu yapsa düşünmeden öldürürüm. Bu köpek şimdi benim çocuğuma saldırır sonra tek bulduğu bir çocuğa saldırabilir. Gidip belediyeyi arıcan alacak sonra yeniden salacak. Belediye veya hükümet buna çözüm bulana kadar kendi adaletimi uygularım. Onun da canı var diyorlarsa da herhangi bir adam da yapsa benzer yaptırım uygularım, sonuç olarak adamı öldürsen tutuklanabilirim ama köpekte para cezasından fazlası yememekle beraber koruma iç güdüsü devreye girer. Sonuç olarak da birkaç malla uğraşırım en fazla.