Çözüm olarak ne öneriyorsun mesela ?Böyle video paylaşma ile bir yere varılmaz.
Köpeği sopayla döven adam görüntülerin yayınlanmasıyla gözaltına alındı
Ordu'nun Ünye ilçesinde bir köpeğe elindeki sopa ile şiddet uygulayan 59 yaşındaki Erol Bayraktar, bir kişi tarafından görüntülendi. Görüntülerde köpeğe şiddet uygulayan Bayraktar'a bir kadının "Niye vuruyorsun?" diye tepki gösterdiği de görüldü. Şiddet görüntülerinin sosyal medya üzerinden...www.indyturk.com
Kucağındaki yavru köpeği ısırıp dövdü
Antalya’da kucağındaki yavru köpeği ısırıp döverken görüntülenen daha sonra tartıştığı güvenlik görevlilerine saldıran kişi gözaltına alındı. Polis merkezinde ifade veren Adem Y., adliyeye sevk edilirken yavru köpek korumaya alındı.www.ntv.com.tr
Ben de bunları atarım. Bunun iki türlü bir istismar olduğunu anlamak ve taraflardan birini düşmanlaştırmadan bu işi çözmek gerek.
Sokak köpeği bir sorundur, hele de sürüler halinde, tamamının barınaklara alınması da mümkün değildir. Ancak bu gerçeklik köpekleri düşmanlaştırmaya götürmemeli bizi. Yetkililerin ayıbıdır.
"Oyun Oynuyor" , "Sevimli Kerata" gibi pasif agresif yorum yazarak zeka ejekülasyonu yaşamaya çalışarak hiç olmaz bu işler.
Haklısın bu bir çözüm değil ama kimse burada hayvan, köpek düşmanı olduğu için söylemiyor bunları. Ortada bir sorun var ve bu sorun kimse tarafından dikkate alınmıyor. Bu durum çok kişinin canını yaktı, yakmaya devam ediyor ve edecek eğer önüne geçilmezse. Bu yorumları yapsak da yapmasak da bu gerçek değişmeyecek ve bu konuda görünürde düşünülen bir çözüm de yok. Mevcut iktidarın bu konuda konuştuğunu, aksiyon alacağını söylediği bir video gösterebilir misin? İnsanlar bir şekilde tepkilerini gösteriyor ki bu durum değişsin. Tepki göstermez hiçbir şey demezsek hiçbir şey de değişmez, şuan olduğu gibi.Böyle video paylaşma ile bir yere varılmaz.
Köpeği sopayla döven adam görüntülerin yayınlanmasıyla gözaltına alındı
Ordu'nun Ünye ilçesinde bir köpeğe elindeki sopa ile şiddet uygulayan 59 yaşındaki Erol Bayraktar, bir kişi tarafından görüntülendi. Görüntülerde köpeğe şiddet uygulayan Bayraktar'a bir kadının "Niye vuruyorsun?" diye tepki gösterdiği de görüldü. Şiddet görüntülerinin sosyal medya üzerinden...www.indyturk.com
Kucağındaki yavru köpeği ısırıp dövdü
Antalya’da kucağındaki yavru köpeği ısırıp döverken görüntülenen daha sonra tartıştığı güvenlik görevlilerine saldıran kişi gözaltına alındı. Polis merkezinde ifade veren Adem Y., adliyeye sevk edilirken yavru köpek korumaya alındı.www.ntv.com.tr
Ben de bunları atarım. Bunun iki türlü bir istismar olduğunu anlamak ve taraflardan birini düşmanlaştırmadan bu işi çözmek gerek.
Sokak köpeği bir sorundur, hele de sürüler halinde, tamamının barınaklara alınması da mümkün değildir. Ancak bu gerçeklik köpekleri düşmanlaştırmaya götürmemeli bizi. Yetkililerin ayıbıdır.
"Oyun Oynuyor" , "Sevimli Kerata" gibi pasif agresif yorum yazarak zeka ejekülasyonu yaşamaya çalışarak hiç olmaz bu işler.
Ejakülasyon diye yazılıyor ozeka ejekülasyonu yaşamaya
barınaklara alınması mümkün değildir diyor ya işte. çözüm itlaf sonrası kontrol grubu da kısırlaştırma, barınak akabinde sahiplendirme olabilir. bunla başa çıkmanın başka yolu yok, zira sen de köpeğe sıkarım demişsin, aslında tam da bunu yapıyorlar eğer nüfus patlaması yapıp artık zarar veriyorsa hayvanlar.Çözüm olarak ne öneriyorsun mesela ?
Gene yaşattın kendine bunu yani.Ejakülasyon diye yazılıyor o
Bu platformda ve de bu şekilde mi ciddiye alınacak hocam Allahını seversen.Ortada bir sorun var ve bu sorun kimse tarafından dikkate alınmıyor.
Bunun yazdıklarımla alakası yok, sizlerin yaptığı şakalarla da alakası yok.Mevcut iktidarın bu konuda konuştuğunu, aksiyon alacağını söylediği bir video gösterebilir misin?
Ben tepki gösterilmesin, bir şey denilmesin demiyorum ki. Doğru platform da doğru bir üslup ile elbette. Zaten ben de size katıldığımı belirttim. Ancak olayları ajite eden ve de taraflardan birini karikatürize ederek olmamalı bu.Tepki göstermez hiçbir şey demezsek hiçbir şey de değişmez, şuan olduğu gibi.
Bu konuda yazmıştım gene. Ayrıca ben bir çözüm önereceğim demedim. "Oyun yapıyor abisi , keh keh keh" diye ironi yapmanın da bir çözüm olmadığı açık.Çözüm olarak ne öneriyorsun mesela ?
Yazdığım paragrafı cümlelere ayırarak cevap vermek biraz mantıksız olmuş sanki. Paragrafta cümleler birbirleriyle bağlantılı olabiliyor. Dediklerimi anlayamamış gibisin. Paragrafı tekrar okumanı öneriyorum. Ayrıca circlejerk gibi kelimeler kullanarak kendini pek açıklayabildiğin söylenemez.Gene yaşattın kendine bunu yani.
Bu platformda ve de bu şekilde mi ciddiye alınacak hocam Allahını seversen.
Bunun yazdıklarımla alakası yok, sizlerin yaptığı şakalarla da alakası yok.
Ben tepki gösterilmesin, bir şey denilmesin demiyorum ki. Doğru platform da doğru bir üslup ile elbette. Zaten ben de size katıldığımı belirttim. Ancak olayları ajite eden ve de taraflardan birini karikatürize ederek olmamalı bu.
Bu konuda yazmıştım gene. Ayrıca ben bir çözüm önereceğim demedim. "Oyun yapıyor abisi , keh keh keh" diye ironi yapmanın da bir çözüm olmadığı açık.
Burada circlejerk yaparak kimse farkındalık yarattığını, çözüm sürecinde bir faydası olduğunu bana savunmasın... Olayın mizahı ile mutlu iseniz benim diyebileceğim bir şey yok, özgür irade sonuçta. Ancak bana pek faydalı gelmedi aksine ülkenin metası haline gelmiş gene kutuplaştırma gibi duruyor.
Aksi takdir de istediğiniz gibi takılın beni bağlamaz.