Kız vs yok ki yenilsin. Yani shokugeki yapmadılar.Biliyorum orasını da sonuçta yenildi mi yenildi yani yemek yapma meselesi değil. Bu sefer cidden 3. koltuğa yenilir mi diye düşünüyorum.
Kız vs yok ki yenilsin. Yani shokugeki yapmadılar.Biliyorum orasını da sonuçta yenildi mi yenildi yani yemek yapma meselesi değil. Bu sefer cidden 3. koltuğa yenilir mi diye düşünüyorum.
Onu biliyorum zaten Rindou bilerek yaptı bunu ama sonuç olarak ... Bunlar okuldan atılmadı asiler okulda kaldı demi Rindou yenildi sayılır. Azamı bunu azarladı ya hani senle sonra görüşeceğiz falan diye bak şimdi aklıma geldi belki de Rindou biliyordu böyle bir Shokugeki olacağını ondan geçirdi bunlarıKız vs yok ki yenilsin. Yani shokugeki yapmadılar.
Ahah Shakan da yeni başlamış. Tam başlayacak zamanı bulmuşsunuz ha Ecchi yönü var ama rahatsız etmiyor o kadar karakterler güzel ya
İnsan arada yeni bir şeyler farklı bir konu istiyor. Bence Soma son zamanların en farklı konulu anime,mangasıAna karakteri sevdim güzel seri Önceden hep bi önyargılı yaklaşıyodum bu seriye ama düşündüğüm gibi değilmiş.Pişman değilim.
Valla o kadar merakla bekliyorum ki anlatamam ayrıca bu Erina neden kendini sürmüyor ortaya onu anlamadım. Gitmiş takipçiyi sürmüş ortaya karşıda ağır toplar çıkar siz de öyle kalırsınız.Seri çok iyi ya, dıştan konu yemek açıklık falan ama orayı görmüyorsunuz.
@Wataame Daisuki Rindou bariz güçlü bence hatta o gücün ne olduğunu gösterecek. Hiçbir şeyi kafaya takmayan eğlence derdi olan biri aşırı güçlüdür.
@RocheFelix Şimdiye kadar başlamaman hata.
Erina en son Rindou yu yenecek işte... Önceden Rindou yu sürüyor ki mangaka bi ki numarasını göstereyim sonra yenilsin diyor.İnsan arada yeni bir şeyler farklı bir konu istiyor. Bence Soma son zamanların en farklı konulu anime,mangası
Valla o kadar merakla bekliyorum ki anlatamam ayrıca bu Erina neden kendini sürmüyor ortaya onu anlamadım. Gitmiş takipçiyi sürmüş ortaya karşıda ağır toplar çıkar siz de öyle kalırsınız.
Büyük ihtimal boyle olacak Erina ve Soma o ikisine karşı olacak.Erina en son Rindou yu yenecek işte... Önceden Rindou yu sürüyor ki mangaka bi ki numarasını göstereyim sonra yenilsin diyor.