Adam eski 3 numara.1 ve 2 numaraya karşı bile şansı vardır.Megishima'ya bak be, resmen güven veriyor adam Keşke yemeğini, stilini falan da görebilseydik.
Adam eski 3 numara.1 ve 2 numaraya karşı bile şansı vardır.Megishima'ya bak be, resmen güven veriyor adam Keşke yemeğini, stilini falan da görebilseydik.
Sonuda çıkmış be ve sen bana haber vermiyorsun? O değilde hem de 3 numaraya meydan okuyor. Rindou eğer 3 numarayı ezerse hepsinden güçlü derim. Bu vs de 3-0 kaybedecekler sanırım.Alla Rindou çıktı ben size diyeyim mi bunlar bizim 3 lüyü ezecekler. Takipçi kesin gitti de Kuga ve Megishima dan emin değilim ama Tsukasa var yani şimdi
Zaten kaybedecekler ve ayıcıklı Momo ve Eizan kalacak geriye onları da Aldini ile Megumi alacak.. Sonuç ne olur bilemem ama Rindou ile Tsukasa vs Erina ile Soma yapacaklar bana kalırsa..Sonuda çıkmış be ve sen bana haber vermiyorsun? O değilde hem de 3 numaraya meydan okuyor. Rindou eğer 3 numarayı ezerse hepsinden güçlü derim. Bu vs de 3-0 kaybedecekler sanırım.
Rindou 3 numarayı alırsa daha yenilmez ya.Zaten kaybedecekler ve ayıcıklı Momo ve Eizan kalacak geriye onları da Aldini ile Megumi alacak.. Sonuç ne olur bilemem ama Rindou ile Tsukasa vs Erina ile Soma yapacaklar bana kalırsa..
Erina tanrının dili işte bir işe yarar artık. Ama bence yenilmez gibime geliyor. Bu sayıda sanki 1 ve 2. koltuk canavar gibi bahsettiler. Megıshıma da güçlüdür elbet ama Rindou bir tık üst zaten yenilse de üzülmem Erina gibi bir eziğe yenileceğine 3. koltuğa kaybetsinRindou 3 numarayı alırsa daha yenilmez ya.
Ezik Erina kumda oynasın ya, 3 numaraya hadi kapışalım diyor, sıfır tereddüt var Rindou akacak. 100 bölümdür bekliyoruz.Erina tanrının dili işte bir işe yarar artık. Ama bence yenilmez gibime geliyor. Bu sayıda sanki 1 ve 2. koltuk canavar gibi bahsettiler. Megıshıma da güçlüdür elbet ama Rindou bir tık üst zaten yenilse de üzülmem Erina gibi bir eziğe yenileceğine 3. koltuğa kaybetsin
Yenilse bile yapsın şu yemeklerini de görelim bıktık artık mangaka Allahın ezik Megumisine yendirdin şaka ile karışık.Ezik Erina kumda oynasın ya, 3 numaraya hadi kapışalım diyor, sıfır tereddüt var Rindou akacak. 100 bölümdür bekliyoruz.