Yemek+ecchi. Toriko ile alakası dahi yok.Toriko gibi bir şey mi Bu?Yoksa sadece yemek mi pişiriyorlar?
Yemek+ecchi. Toriko ile alakası dahi yok.Toriko gibi bir şey mi Bu?Yoksa sadece yemek mi pişiriyorlar?
Toriko'yla alakası yok, en basit tabir ile elit bir aşçılık okulundaki liseliler diyebiliriz sanırım.Toriko gibi bir şey mi Bu?Yoksa sadece yemek mi pişiriyorlar?
Yemek+ecchi. Toriko ile alakası dahi yok.
Yemek savaşları falan diye okudum da merak ettim.Yemek pişirerek mi bu kadar tutuluyor bu seri?Toriko'yla alakası yok, en basit tabir ile elit bir aşçılık okulundaki liseliler diyebiliriz sanırım.
Aynen ya ne Rindou'ymuş. Uygun şartlar oluşursa Alice bile yener onu.Rindou, Erina içi çerez. İki bölümlük karakterlerle Erina'yı bir tutmayın.
Evet. Ben yemek yapmayı da yemeyi de çok sevdiğim için okuyorum mesela. Dünya mutfağından farklı yemekler görmek güzel oluyor. Örnek bir sahne bırakayım şurayaYemek savaşları falan diye okudum da merak ettim.Yemek pişirerek mi bu kadar tutuluyor bu seri?
Dua edin Megumi demedim.
Megumi'yi ben öğrenci işi makarnayla bile yenerim abartmayalımDua edin Megumi demedim.
Çok abartıyorlar.:SAynen ya ne Rindou'ymuş. Uygun şartlar oluşursa Alice bile yener onu.
Kendini tutmasa Amiral üstü ahdgjadjs