Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
Kolaydı tabi 800 yıllık hükümeti yok sayıp, Banane ben denizcileri ayırıyorum sizden yoksa istifa ederim demek. Ne güzel iş.

Shanks Aka'yı içe doğru sıçtırtacak bir adam değil.Hiçbir yonko değil zaten.WB'den korkmayıp dalan adam Shanks'tan neden korksun deyince hiç kimse altını dolduramıyor nedense.

Komutanlara dalmasıyla Shanks'a dalması arasında uçurum var.Bu uçurumunda kişisel güçle alakası yok zaten.WB'yi zaten karşılarına almayı kabul etmişler.Doğal olarak savaşı kazanırken de tüm tayfayı avlamaya çalışacak.Shanks'ın ise olayla hiçbir alakası yok.Aka'nın Shanks'a dalması demek Aka vs Shanks değil yeni bir yonko vs denizci savaşı oluyor.Denizciler zaten istediğini almışken ve orda Aka'nın üstü olan Sengoku'dan Shanks'a da giriyoz beyler diye bir emir gelmemişken Aka Shanks'a nasıl dalsın ?

Tabii mangaya da pc oyunu mantığıyla bakılınca gitçek hemen dövüşücek...Anasını satayım Tekken oynuyorlardı zaten.

Shanks Aka'yı içe doğru sıçtırtacak bir adam değil.Hiçbir yonko değil zaten.WB'den korkmayıp dalan adam Shanks'tan neden korksun deyince hiç kimse altını dolduramıyor nedense.

Komutanlara dalmasıyla Shanks'a dalması arasında uçurum var.Bu uçurumunda kişisel güçle alakası yok zaten.WB'yi zaten karşılarına almayı kabul etmişler.Doğal olarak savaşı kazanırken de tüm tayfayı avlamaya çalışacak.Shanks'ın ise olayla hiçbir alakası yok.Aka'nın Shanks'a dalması demek Aka vs Shanks değil yeni bir yonko vs denizci savaşı oluyor.Denizciler zaten istediğini almışken ve orda Aka'nın üstü olan Sengoku'dan Shanks'a da giriyoz beyler diye bir emir gelmemişken Aka Shanks'a nasıl dalsın ?

Tabii mangaya da pc oyunu mantığıyla bakılınca gitçek hemen dövüşücek.Anasını satayım Tekken oynuyorlardı zaten.
Adam Şhanks a seni Pisliğin çocuğu( sansürlü) Luffy den elini çek derken de korkmuş.

Onu da geçtim Aokiji Shanks ın dibinde denizi dondururken bu mantıkla Şanks ta Aokiji den korkmuş oluyor çünkü hiç bir şey yapmadı.

İş çıkmaza girdi şimdi.

Adam Şhanks a seni Pisliğin çocuğu( sansürlü) Luffy den elini çek derken de korkmuş.

Onu da geçtim Aokiji Shanks ın dibinde denizi dondururken bu mantıkla Şanks ta Aokiji den korkmuş oluyor çünkü hiç bir şey yapmadı.

İş çıkmaza girdi şimdi.
Shanks:Savaşı bitirmeye geldim.
Beckman:Eller yukarı donlar aşağı Kizaru.
Sonuç:Kizaru Luffy'e Yasakani no Magatama yapmaya devam eder.

Bence Kizaru'dan da korkmuşlar.

Shanks:Savaşı bitirmeye geldim.
Beckman:Eller yukarı donlar aşağı Kizaru.
Sonuç:Kizaru Luffy'e Yasakani no Magatama yapmaya devam eder.

Bence Kizaru'dan da korkmuşlar.
WB'in plazaya inişin de karşısına tek çıkan, 2 meyveli Teach ve adamlarına tek başına 1 gemi ile giden, Gorosei karşısında bile lafını sakınmayan adam iş Shanks a gelince korktu oluyor. Anlamak zor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık