Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 238 54.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.7%

• Kullanılan toplam oy
    438
Komutanlara, çaylaklara karşı öfkeden köpür, karşına yonko çıkınca içe doğru sıç. Adalet ne zaman havlayıp durmak olmuş. XD
Attığın fotoğraf ile alakalı güzel bir teori var. Shanks genel olarak Hükümetin başlarından biri veyahut Kutsal Ejder olduğu için Akainu'nun yanında Sengoku'nun da böyle tepki vermesi ile ilgili idi. Hali hazırda Amiraller doğrudan Kutsal Ejderlerin köpeği olduğu için böyle üstüne titremesi de bu teoriyi baya bir destekliyordu. Şayet ilerki zamanlarda bu teori tutarsa "korkudan içine..." lafın anında çürür :D

O onu delsin o bunu kessin.Tek bildiğiniz bu yahu.Dragon yıllardır bu düzene karşı da ne oluyor.Hiç bir cacık beceremiyor.Sakazuki de Dennizcilerin başi olarak bir şeyler yapmaya çalışacaktır.Adamı ne zaman görsek korsan kovalıyordu.Daha yeni yeni atar gider yapıyor.İleride sert yuzünü görecel hükümet.
Yahu Dragon bu sistemede çalışmıyor ama. Ben Saka için onlara karşı gelemez istediği kadar adaletim desin. İster dolaylı ister direk olarak şu an onların kuçu kuçusu. Aksini kanıtlayacak bir şey varsa atabilirsin.

Yahu Dragon bu sistemede çalışmıyor ama. Ben Saka için onlara karşı gelemez istediği kadar adaletim desin. İster dolaylı ister direk olarak şu an onların kuçu kuçusu. Aksini kanıtlayacak bir şey varsa atabilirsin.
En son goroseie ayağınızı denk alın diyordu.Daha yeni başladı adam.Yavaş yavaş Denizcileri hükümetten bağımsız bir kurum haline getirecek.Kutsal mutsal fark etmez Adaleti herkese verecek.Stannis gibi adam Akainu.Kimse sevmiyor ama herkesin muhtaç olduğu adam bu adam.

Dostum sadece sallamak için diretiyorsun. Basit bir şey diyorum. Tek bir adam neden gidip kendini öldürtsün. Adaletsizlik varsa bu imkanlar dahilinde giderilir. İmkan yoksa fırsat kollanır ve bulunursa adalet sağlanır.

Ama sen diyorsun ki gitsin delsin ve kendi de ölsün. Kime ne faydası olur bunun? Birkaç kutsal öldü diye adalet mi gelecek? Adalet sağlanacak olsa gider birini deler zaten ama birini deldi diye adalet sağlanmıyor. Beni yemeye çalışıyorsun bence.
Sallamak için diretmiyorum. Ben olanı söyledim şu an onların altında dedim. Fujitora mesela adam yeni Amiral oldu ve bir şeyler denedi. Saka ne denemiş? Adam halinden memnun devam ediyor. Ben ilk yazdığım da ne dedim? Sevmesem bile gerçekten adalet için kendi yolundan gidip kutsallara çelme takarsa en azından saygı duyarım. Ama öyle bir şey yok şimdi sen neyi inkar etmeye çalışıyorsun onu anlamadım? Saka kutsallara çalışmıyor mu? Onlara karşı geliyor mu? Benim söylediğim bu.

Sallamak için diretmiyorum. Ben olanı söyledim şu an onların altında dedim. Fujitora mesela adam yeni Amiral oldu ve bir şeyler denedi. Saka ne denemiş? Adam halinden memnun devam ediyor. Ben ilk yazdığım da ne dedim? Sevmesem bile gerçekten adalet için kendi yolundan gidip kutsallara çelme takarsa en azından saygı duyarım. Ama öyle bir şey yok şimdi sen neyi inkar etmeye çalışıyorsun onu anlamadım? Saka kutsallara çalışmıyor mu? Onlara karşı geliyor mu? Benim söylediğim bu.
Söylediğine kendin de inanmıyorsun dostum, iyi geceler.

En son goroseie ayağınızı denk alın diyordu.Daha yeni başladı adam.Yavaş yavaş Denizcileri hükümetten bağımsız bir kurum haline getirecek.Kutsal mutsal fark etmez Adaleti herkese verecek.Stannis gibi adam Akainu.Kimse sevmiyor ama herkesin muhtaç olduğu adam bu adam.
Onu yapınca konuşuruz işte. Yaparsa gerçekten bir şey demem. Zaten söyledim de bunu. Ama şu an öyle bir şey yok. Hatta bunun için bir oluşum yapılmış gibi “Sword” Saka’nın ise haberi yok gibi oluşumdan. Adalet bağırışlarını sonra atsın önce adaleti gerçekten sağlasın. Hayır olmayan bir şey söylemişim gibi bir anda yazdınız ama şu an görünen bu.

Söylediğine kendin de inanmıyorsun dostum, iyi geceler.
Yok ben inanıyorum söylediğim şeye arkasındayım. Sana da iyi geceler.

Bu ilk resimde işini yapan hemşire’nin kocasını vurup, kadını karısı yapan bir kutsal ejder. Saka ve diğerlerinin bulunduğu oluşumun liderleri.

Burada da vurulan adamı alıp hastaneye götüren Zoro var ve bu adam bir korsan.

Şimdi halk için olan adalet nerede? Kutsal ejderler halkı eziyor. Schi oluşumu krallıkları ele geçirip halkı eziyor. Denizciler nasıl adalete hizmet etmiş oluyor? Korsanlardan farkları ne? Gerçi bir farkları var. Korsanlar korsandır ve adaletten bahsetmezler. Ama denizciler hep adaletten bahsediyor. Ama bir yerde; Fujitora gibi bir adam denizci olsa bile, adalet için bir iş yapmaya çalışıyor. Ve bu adam yeni Amiral olmuş. Peki Saka efendi ne yapmış? Ne denemiş? Neye karşı çıkmış? Öyle boş adalet nidaları atmakla olmuyor bu işler. Eğer gerçek adalet ve halk için yapılan şey korsanları delmek ise sadece lafım yok. Ama gerçek adalet tüm kötülere aynı şekilde uygulanıp, her kötülükten halkı korumak ise; Saka gibiler anca boş konuşmuş olur. Bunu yazmak istedim çünkü laf olsun diye sallıyormuşum ya hani. Eğer ileri de Saka’nın buna karşı çıkıp bütün kötüleri yok etmek için bir olayı çıkarsa o zaman saygı duyarım ama şu an öyle bir şey gözükmüyor. Yani kaç yıldır bu oluşumda olan Garp ve Saka bir şey denemezken, bir adam gelir gelmez risk alıp bir şey yapabiliyorsa, o zaman diğerlerinde bir sıkıntı var demektir.

Bu ilk resimde işini yapan hemşire’nin kocasını vurup, kadını karısı yapan bir kutsal ejder. Saka ve diğerlerinin bulunduğu oluşumun liderleri.

Burada da vurulan adamı alıp hastaneye götüren Zoro var ve bu adam bir korsan.

Şimdi halk için olan adalet nerede? Kutsal ejderler halkı eziyor. Schi oluşumu krallıkları ele geçirip halkı eziyor. Denizciler nasıl adalete hizmet etmiş oluyor? Korsanlardan farkları ne? Gerçi bir farkları var. Korsanlar korsandır ve adaletten bahsetmezler. Ama denizciler hep adaletten bahsediyor. Ama bir yerde; Fujitora gibi bir adam denizci olsa bile, adalet için bir iş yapmaya çalışıyor. Ve bu adam yeni Amiral olmuş. Peki Saka efendi ne yapmış? Ne denemiş? Neye karşı çıkmış? Öyle boş adalet nidaları atmakla olmuyor bu işler. Eğer gerçek adalet ve halk için yapılan şey korsanları delmek ise sadece lafım yok. Ama gerçek adalet tüm kötülere aynı şekilde uygulanıp, her kötülükten halkı korumak ise; Saka gibiler anca boş konuşmuş olur. Bunu yazmak istedim çünkü laf olsun diye sallıyormuşum ya hani. Eğer ileri de Saka’nın buna karşı çıkıp bütün kötüleri yok etmek için bir olayı çıkarsa o zaman saygı duyarım ama şu an öyle bir şey gözükmüyor. Yani kaç yıldır bu oluşumda olan Garp ve Saka bir şey denemezken, bir adam gelir gelmez risk alıp bir şey yapabiliyorsa, o zaman diğerlerinde bir sıkıntı var demektir.
Tümüyle katılıyorum mesajına. Ama Sakazuki'nin iyi bir şey yapması bile geçmişte ki olayların hesabını ödettirmeye yetmez. Biraz önyargılı bir yorum olabilir ama bu adam ağzıyla kuş tutsa bile yaranamaz artık.

Tümüyle katılıyorum mesajına. Ama Sakazuki'nin iyi bir şey yapması bile geçmişte ki olayların hesabını ödettirmeye yetmez. Biraz önyargılı bir yorum olabilir ama bu adam ağzıyla kuş tutsa bile yaranamaz artık.
:sapkali:
Doğru Ohara muhabbetleri falan var bence de affedilemez. Ama eğer kutsallara da bir oyun yaparsa, en azından kendi yolunu çizmiş derim. Ama şu an yaptığı tek şey boş konuşmak adamın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık