Robini ağlatan karakterleri özellikle sevmiyorum ben. Sengoku ile beraber tez vakitte gebermelerini istiyorum.Şerefsizleri de seviyoruz işte. :/ Teach mesela. Kancıklığın kitabını yazmış ama sevilesi bir karakter yine de.![]()

Robini ağlatan karakterleri özellikle sevmiyorum ben. Sengoku ile beraber tez vakitte gebermelerini istiyorum.Şerefsizleri de seviyoruz işte. :/ Teach mesela. Kancıklığın kitabını yazmış ama sevilesi bir karakter yine de.![]()
Robini öldürmediği için Aokijiye kız.Sakazuki Reyizin aldığı riski boşa çıkartıp o kadar sivili boşuna ölmüş oldu.Robini ağlatan karakterleri özellikle sevmiyorum ben. Sengoku ile beraber tez vakitte gebermelerini istiyorum.
![]()
Sivilleri öldürene değil de bir kız çocuğunu öldürmedi diye Aokijiye mi kızayım? Risk almışmışRobini öldürmediği için Aokijiye kız.Sakazuki Reyizin aldığı riski boşa çıkartıp o kadar sivili boşuna ölmüş oldu.
Akainu Sabo'ya kalacak gibi. Yiyecek köteği devrim ateşinden.Akainudan tut bütün zalimler hakettiğini bulacak herkes rahat olsun Luffy ve Zoro reis adalet takımı geliyor !!
O da olur vallaAkainu Sabo'ya kalacak gibi. Yiyecek köteği devrim ateşinden.
Fujitora sivillerin hayatı ile kumar oynar,bir şeyler yapmaya çalışıyor olur.Sakazuki dünyanın geri kalanı için risk alır cani olur.Sivilleri öldürene değil de bir kız çocuğunu öldürmedi diye Aokijiye mi kızayım? Risk almışmışKaldı ki o Aokiji de sütten çıkmış ak kaşık değil. Hepsi beraber Saul'ün köpeği olsun, çeyreği etmezler.
Sakazukiyi göremeden söndürdüler senin çakmak ateşini.Akainu Sabo'ya kalacak gibi. Yiyecek köteği devrim ateşinden.
Dünyanın geri kalanı için günahsız insanlarla dolu gemileri batıralım haydi, peh!Fujitora sivillerin hayatı ile kumar oynar,bir şeyler yapmaya çalışıyor olur.Sakazuki dünyanın geri kalanı için risk alır cani olur.
![]()
haha, inandın mı bunlara?Sakazukiyi göremeden söndürdüler senin çakmak ateşini.