Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
O zaman Garp da kuçu kuçu, Mihawk da kuçu kuçu, alayı kuçu kuçu.

Adam durduk yere niye gitsin kendini öldürtsün, tek başına ne yapsın? Görevini yaparak adalete hizmet ediyor, kutsallara değil.
Hangi adalete? Hani şu nişanlısı olan hemşire’yi istediği an karısı yapan adamların başında olduğu adalet mi? Bir de halka yarıyor demişsin hahaha.
Yahu bu nasıl kafa ? Zoro da Luffynin altında ama size göre neler neler.Samimi olun.
Asıl bu nasıl kafa? Luffy kötü biri değil. Onu geçtim diğer korsanlar gibi olup kötü olsa, Zoro’nun ben adaletim diye iddiası mı var? İkisi aynı şey mi? Adam adaletten bashediyor ama en adaletsiz kansız kişilerin tepede olduğu sisteme hizmet ediyor hem de doğrudan geç bu işleri.

Hangi adalete? Hani şu nişanlısı olan hemşire’yi istediği an karısı yapan adamların başında olduğu adalet mi? Bir de halka yarıyor demişsin hahaha.

Asıl bu nasıl kafa? Luffy kötü biri değil. Onu geçtim korsan olup kötü olsa, Zoro’nun ben adaletim diye iddiası mı var? İkisi aynı şey mi? Adam adaletten bashediyor ama en adaletsiz kansız kişilerin tepede olduğu sisteme hizmet ediyor hem de doğrudan geç bu işleri.
Yahu Denizciler korsan avlıyor korsan.İyilik ve kötülüğü de karar veriyor yahu.Adamın adaleti korsanlar ölsün.Öldürüyor da.İyi korsan yoktur,Polyana bakış açısı vardır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık