Korsanlar şeytanın tohumudur, hepsi ölmeli! Ta ki ağa babalarımın ihtiyacı olana kadar.

Az sayıdaki bir avuç insanın ölümü ile tüm dünyanın huzurunu korumak amaçlandı Ohara'da. Ama Robin kaçtı ve hepsi boşuna ölmüş oldu. Şimdi büyük bir savaş çıkacak ve kim bilir kaç kişi ölecek. Ama Oda bize her şeyi toz pembe yansıttığı için bunları düşünen yok. Ama arada halk kaynayacak.Aynen öyle.Ohara'da acaba kime yaradı en çok? Halkın, yetimin ekmeğini yiyorlardı Ohara'dakiler... Dressrosa'da olsa Doffy'nin köpekliğini yapacaktı Sakazuki.
![]()
Dostum tek tek örnekler vererek çoğunluğa sağlanan hizmet ve faydayı görmezden geliyorsun. Hükümet geçiçi ama denizciler ve adalet kalıcıdır.Hangi adalete? Hani şu nişanlısı olan hemşire’yi istediği an karısı yapan adamların başında olduğu adalet mi? Bir de halka yarıyor demişsin hahaha.
İyi korsan yoktur evet. Ama korsanlar sağda solda ben halkı koruyorum, ben adaletim diye anırmıyor. Bu herifler adalet biziz diyor. Hadi gitsin halka istediği gibi en büyük zararı veren kutsal ejderlerden birini delsin adalet için?Yahu Denizciler korsan avlıyor korsan.İyilik ve kötülüğü de karar veriyor yahu.Adamın adaleti korsanlar ölsün.Öldürüyor da.İyi korsan yoktur,Polyana bakış açısı vardır.
Adalet tektir, herkes için vardır. Ben de diyorum ki; bu adam kutsalların altında çalışıyor. Kutsallar ise halkı en çok ezen ve köleleştiren kesim. Karakteri sevecekseniz olduğu gibi sevin. Adam Kutsallara çalışıyor bu kadar basit.Dostum tek tek örnekler vererek çoğunluğa sağlanan hizmet ve faydayı görmezden geliyorsun. Hükümet geçiçi ama denizciler ve adalet kalıcıdır.
O onu delsin o bunu kessin.Tek bildiğiniz bu yahu.Dragon yıllardır bu düzene karşı da ne oluyor.Hiç bir cacık beceremiyor.Sakazuki de Dennizcilerin başi olarak bir şeyler yapmaya çalışacaktır.Adamı ne zaman görsek korsan kovalıyordu.Daha yeni yeni atar gider yapıyor.İleride sert yuzünü görecel hükümet.İyi korsan yoktur evet. Ama korsanlar sağda solda ben halkı koruyorum, ben adaletim diye anırmıyor. Bu herifler adalet biziz diyor. Hadi gitsin halka istediği gibi en büyük zararı ver kutsal ejderlerden birini delsin adalet için?
Dostum sadece sallamak için diretiyorsun. Basit bir şey diyorum. Tek bir adam neden gidip kendini öldürtsün. Adaletsizlik varsa bu imkanlar dahilinde giderilir. İmkan yoksa fırsat kollanır ve bulunursa adalet sağlanır.Adalet tektir, herkes için vardır. Ben de diyorum ki; bu adam kutsalların altında çalışıyor. Kutsallar ise halkı en çok ezen ve köleleştiren kesim. Karakteri sevecekseniz olduğu gibi sevin. Adam Kutsallara çalışıyor bu kadar basit.
Attığın fotoğraf ile alakalı güzel bir teori var. Shanks genel olarak Hükümetin başlarından biri veyahut Kutsal Ejder olduğu için Akainu'nun yanında Sengoku'nun da böyle tepki vermesi ile ilgili idi. Hali hazırda Amiraller doğrudan Kutsal Ejderlerin köpeği olduğu için böyle üstüne titremesi de bu teoriyi baya bir destekliyordu. Şayet ilerki zamanlarda bu teori tutarsa "korkudan içine..." lafın anında çürürKomutanlara, çaylaklara karşı öfkeden köpür, karşına yonko çıkınca içe doğru sıç. Adalet ne zaman havlayıp durmak olmuş. XD
Yahu Dragon bu sistemede çalışmıyor ama. Ben Saka için onlara karşı gelemez istediği kadar adaletim desin. İster dolaylı ister direk olarak şu an onların kuçu kuçusu. Aksini kanıtlayacak bir şey varsa atabilirsin.O onu delsin o bunu kessin.Tek bildiğiniz bu yahu.Dragon yıllardır bu düzene karşı da ne oluyor.Hiç bir cacık beceremiyor.Sakazuki de Dennizcilerin başi olarak bir şeyler yapmaya çalışacaktır.Adamı ne zaman görsek korsan kovalıyordu.Daha yeni yeni atar gider yapıyor.İleride sert yuzünü görecel hükümet.
En son goroseie ayağınızı denk alın diyordu.Daha yeni başladı adam.Yavaş yavaş Denizcileri hükümetten bağımsız bir kurum haline getirecek.Kutsal mutsal fark etmez Adaleti herkese verecek.Stannis gibi adam Akainu.Kimse sevmiyor ama herkesin muhtaç olduğu adam bu adam.Yahu Dragon bu sistemede çalışmıyor ama. Ben Saka için onlara karşı gelemez istediği kadar adaletim desin. İster dolaylı ister direk olarak şu an onların kuçu kuçusu. Aksini kanıtlayacak bir şey varsa atabilirsin.