Yoo hala aynı fikirdeyim.O vuruşlardan ölmesini bekleyen yok dayanıklı olması da sıkıntı değil ama adam tek başına terör estiriyor la savaşta. Hani ağır yaralandı ama dayandı mücadele ediyor vs değil bildiğin Akainu'yu durdurmak için seferber oluyor bütün Wb korsanları. Bu saçmalıktır o saldırılardan sonra en azından bir yorgunluk, yaralanma belirtisi göstermesi gerekir bunun dayanıklılıkla alakası yok. Aynı Akainu savaştan çok kısa bir süre sonra tek başına 2 meyveli BB ve ekibini indirmeye gidiyor. Yemişim böyle dayanıklılığı tamamen mangakanın karakteri ön plana çıkarmak için yaptığı bir şey işte.
Taisho
Bu konu içerisinde, orada Luffy olmasaydı Ace'i öldürmesi 5-10 gün sürerdi Akainu'nun yazmışsın. Akainu kolayca yener Ace'i yüceltmeyin diye çıkış yapma nedenim bu söylediğin. Başka bir şey ima etmişsen de ben yanlış anlamışım demektir
@Maru de Dame na Ossan
Ben diyorum ki Lastik meyvesi Ateş meyvesinden güçsüzdür. O bunun tersini savunuyor. Sonrada olay lastik+haki kombini>ateş+haki özeline iniyor savunduğundan vazgeçip. Meyve olarak iyidir derken tartışma. Haki ile kombinlenmesi iyidire dönüyor. Anlatmak istediğim buydu.