güzel düşünülmüş bir vs, öncelikle tebrik ediyorum
sonra fikrime gelirsek eger; bende bir cok arkadas gibi akainu alır diyorum.
şimdi olaya one piece dünyası üzerinden bakarsak; önemli olan 3 güc kıstası; haki , seytan meyvesi ve dourikidir.
luffy ve sabo bu 3 kıstastada epey asmıs karakterler. ama gelin görünki, luffyde daha doflamingonun deneyimi ve tecrübesi yok.hakisi daha fazla olsa bile, anlık patlamalar haric, bu hakiye dof kadar hakimiyetide yok.akainu ise bambaska bir mesele
sabo, akainudan kan cıkartır. tek basına hemde... ama eninde sonunda öldürülür. akainu yenmiyor, öldürüyor.sorun magu magu no minin,mera mera no mi meyvesinin hiyerarsik üstünü olmasıda degil, akainunun dünyanın en güclü yumrugundan sag cıkması... sadece bu da degil, o darbelere ragmen,wb korsanları + crocodile + jinbei +ivankov tarafındanda durdurulamayısı.
bakın beyler; biri, sevdiginiz birini hedeflerse, gücünüz yeterse öldürürsünüz... sorun kökten çözülür. zannetmeyin vista ve marco denemediler. buradaki problem akainunun hayvanatlıgı...adamı öldürmeyi gecin,o kadar kişi zor tuttular. hatta tutamadılar
psikolojik acıdanda bakarsak eger; akainu muazzam bir deneyime sahip. tam bir tilki. en iyi hamleyi yapıp luffye saldırdı, acein gardını düşürdü. unutmayalım daz bones ne dedi: önce en zayıf hedeflenir(suikastci kanunu). o zamanki ace, vivre kartını baz alırsak, orjinal gücünün yarısından bile asagıdaydı belki, ama yinede akainu tek kale mac yapardı. acein yerine haki teknikleriyle, saboyuda koysak mac sadece denk olur.eninde sonunda magma hakili lastigide,ateside, hakili insan bedeninide bir yerde eritir yok eder.kuzanın fotografını görmedikmi hepimiz ?
akainu öyle bir adamki, teach kendisinin ve tayfasının onları yonkoluga cıkaran gücüne ragmen, hepsini caydırıp kacırtabiliyor.
yani bu vs bizimkilerin üstünlügüyle, wanodan falan sonra sonuclanır.çünkü aynı crocodileda oldugu gibi, luffy yine dofu yendiginde, bence dofu asmıyacak gücte. bir anlık o sınıra cıkıcak. muhtemel, sonraki arcta işler daha ciddiye biner. luffy güclenir, sabo meyvesine tam hakim olur, işler degişir...
o zamana kadar akainu alır diyorum,denizcilerin en büyük savas gücünü hafife almamak lazım