Bu hesabın ardında bir insandan fazlası var. Bu hesabın ardında bir adalet var; ve adalete kurşun işlemez1 sensey gider 1000 sensey gelir.
Bu hesabın ardında bir insandan fazlası var. Bu hesabın ardında bir adalet var; ve adalete kurşun işlemez1 sensey gider 1000 sensey gelir.
uzaktan dürbünle gözetlemeye gidiyor fakat adaya girmesi lazım bu yüzden akainu göndermediSal beni Sakazuki gidip o ikisini paketleyeyim.
-Kizaru Reyiz.
Ne kadar benziyor dimi Kaidonun ettiği lafa.
Yani şu adamın en güçlü olduğunu iddia etmek sizin işinize gelen bir şey değil. Yani Babalığın şu hali en güçlüyse Garp'ından tutun Akainu'suna kadar kaçacak delik aramaları lazım bunların.o 80 yaşındaki adam dünyanın en güçlü adamı
Vay be her 4 kişiden 1 kişi Akainu Kaido'yu alabilir diyor. Eskiden bu oran %10 bile değildi.Bu hesabın ardında bir insandan fazlası var. Bu hesabın ardında bir adalet var; ve adalete kurşun işlemez
Çöken hiçbir şey yok dosdum. Ben çöktü demeden çökemez ?1 Yonkou=2 Amiral çökmüş en azından onu gördüm. Devamı da gelecek .
İnsanlar azınlıkta olduğunu düşünüyor abarttığımızı sanıyor da 1 yonko = 3 amiral bu forumda vardı yeni üyelerce de hala var. Daha kesin kırılmış değil. 2 amirali geçtim hani de. Biraz yonkoların abartıldığı kadar olmadığı çıktı arcları gelince. DengeledilerVay be her 4 kişiden 1 kişi Akainu Kaido'yu alabilir diyor. Eskiden bu oran %10 bile değildi.
Kaido da bir şey olursa çığlık çığlığa kaçarım ne olacak ki diyormuşuzaktan dürbünle gözetlemeye gidiyor fakat adaya girmesi lazım bu yüzden akainu göndermedi
Wb hasta olmasaydı değil Akainu ordaki herkesin içinden geçerdi teke tekte. Hani gençliğinden zirvesinden falan bahsetmeye gerek yok.2y önce hasar almadan koskoca wb yi süzgeçe döndüren bir karakterden bahsediyoruz.Evet orada tam gücüne olmayan hasta bir wb var ondan zaten Akaniu bu kadar rahat hasar verdi.Eğer wb hasta olmasaydı o vs sonunda gördüğümüz tabloya göre gene kaybedecekti.2y sonra hakinin devreye girdiği evrende ne olurdu orası tamamiyle muamma.
Reyiz Shanks’e atacağı yarım; Kokoreç, köfte falan değil mi...? Çünkü öbür türlüsü imkansız... JajsjajsjBm ye tek, Şenkse yarım atar...
Kesinlikle. Ben tartıştığımı çok hatırlıyorum. Kaido ve BM hayatta zarar almaz. Amiral sayısı önemsiz diyenler vardı.İnsanlar azınlıkta olduğunu düşünüyor abarttığımızı sanıyor da 1 yonko = 3 amiral bu forumda vardı yeni üyelerce de hala var. Daha kesin kırılmış değil. 2 amirali geçtim hani de. Biraz yonkoların abartıldığı kadar olmadığı çıktı arcları gelince. Dengelediler