Amiral lobisi iş başında adam çağırıyorum. @H1dalg0Öyle bişi hiç bir zaman yoktu ki. 3-5 kişinin aykırı düşüncesini forumun geneline mal etmeyelim lütfen.
Amiral lobisi iş başında adam çağırıyorum. @H1dalg0Öyle bişi hiç bir zaman yoktu ki. 3-5 kişinin aykırı düşüncesini forumun geneline mal etmeyelim lütfen.
Dragon, yonkolar ve amiraller. Serinin zirve isimleri yani. Bunların güçlü çıkması birbirini yenebiliyor olması anormal olmamalı. Seri bağırıyor bunlardır diye de işte.
Kaido diyorki shiciler gittiğine göre hükümetin kozu olmalı ancak endişelencek bişey yok bm ve korsanları yanımızda ,hani nerde 4 yonko burda.Yanlış biliyorsun.
Kesinlikle. Senaryoya göre değişiyor sonuçlar.Dragon, yonkolar ve amiraller. Serinin zirve isimleri yani. Bunların güçlü çıkması birbirini yenebiliyor olması anormal olmamalı. Seri bağırıyor bunlardır diye de işte.
Teach'i de eklersek ortada 3 farklı taraf oluyor ve işler iyice karışıyor. O yüzden başından beri Teach'i saymadım. Marco'lar desen babaları ölmüş kardeşleri ölmüş psikolojileri bozulmuş...Yukarıda yazdığım senaryoyu silmiş atmışsın, Garp Şanks'ı götürür 4 Amiral > 3 Komutan yapmışsın. Hani nerde Tiç, adamları, Marcolar, Şiçiler?
Psikoloji nedir ya Birine vurmaya çalışınca Wb'i hatırlayıp ağlamaya mı başlayacak Bu adamlar 30 senelik korsan yahu, tayfadan birileri ölünce üzülürsün ama bu savaşa ne kadar engel olabilir? Kaldı ki Denizcilerden kimse ölmemiş gibi sanki. Wb tarafı saldırıyor, denizciler öldürüyor geçiyor sanki, her iki tarafta baya kayıplar yaşadı ve savaş yorgunluğu var üzerlerinde. Şanks ve Tiç tarafı daha taze, Denizci ve Marco'larda eşit yorgunluktalar. Orada Amirallere engel olacak bir kudret gerekliydi, Şanks ve Tiçlerin katılımıyla bu kudret eksiği kapandı. Savaşın devam etmesi halinde Denizciler kıyıma uğrardı.Teach'i de eklersek ortada 3 farklı taraf oluyor ve işler iyice karışıyor. O yüzden başından beri Teach'i saymadım. Marco'lar desen babaları ölmüş kardeşleri ölmüş psikolojileri bozulmuş...
Tiç ve Şanks birlikte dalsalardı olabilirdi.Psikoloji nedir ya Birine vurmaya çalışınca Wb'i hatırlayıp ağlamaya mı başlayacak Bu adamlar 30 senelik korsan yahu, tayfadan birileri ölünce üzülürsün ama bu savaşa ne kadar engel olabilir? Kaldı ki Denizcilerden kimse ölmemiş gibi sanki. Wb tarafı saldırıyor, denizciler öldürüyor geçiyor sanki, her iki tarafta baya kayıplar yaşadı ve savaş yorgunluğu var üzerlerinde. Şanks ve Tiç tarafı daha taze, Denizci ve Marco'larda eşit yorgunluktalar. Orada Amirallere engel olacak bir kudret gerekliydi, Şanks ve Tiçlerin katılımıyla bu kudret eksiği kapandı. Savaşın devam etmesi halinde Denizciler kıyıma uğrardı.
İyide Yonkolar ittifak değilki,4 yonko diyelim1 yonkou yu gördük karşılarında...