Hocam orada Tiç ve Şanks'ın çatışmaları halinde Denizciler arada kalıp ezilirlerTiç ve Şanks birlikte dalsalardı olabilirdi.
Hocam orada Tiç ve Şanks'ın çatışmaları halinde Denizciler arada kalıp ezilirlerTiç ve Şanks birlikte dalsalardı olabilirdi.
Ben zaten olaya balıklama atladım. Sadece 1 yonkou yu gördüğümüzü belirttim karşılarında...İyide Yonkolar ittifak değilki,4 yonko diyelim
Amiraller hiçte arada kalıp ezilecek tipler değiller valla İttifaktan bahsediyorsan bilemem.Hocam orada Tiç ve Şanks'ın çatışmaları halinde Denizciler arada kalıp ezilirler
Amiralleri çok kutsal görüyorsun. Marco'yu kairosekileyip vuran, Luffy'i tehdit edip Ace'i delen elemanları adamdan saymıyorum ben. Belki Kuzan adamdır, diğer ikisi adamlıktan nasibini almamışlar. Şanks ve Tiç gibi saykoların karşısında kol bacak havada uçuşurAmiraller hiçte arada kalıp ezilecek tipler değiller valla İttifaktan bahsediyorsan bilemem.
Yok artık yani ben amiralleri kutsal görüyorsam @sensey e ne diyeceksin?Amiralleri çok kutsal görüyorsun. Marco'yu kairosekileyip vuran, Luffy'i tehdit edip Ace'i delen elemanları adamdan saymıyorum ben. Belki Kuzan adamdır, diğer ikisi adamlıktan nasibini almamışlar. Şanks ve Tiç gibi saykoların karşısında kol bacak havada uçuşur
muammanın cevabına bile oda akainu yenilir derdi çünkü dünya hükümetinin asıl gücü amiraller değiller onlar daha çok goroseilerin ve Im in trailerları :d trailer bile yonko yeniyor derseniz adam daha hasar almadan bayılacak gibi oluyodu zaten :d2y önce hasar almadan koskoca wb yi süzgeçe döndüren bir karakterden bahsediyoruz.Evet orada tam gücüne olmayan hasta bir wb var ondan zaten Akaniu bu kadar rahat hasar verdi.Eğer wb hasta olmasaydı o vs sonunda gördüğümüz tabloya göre gene kaybedecekti.2y sonra hakinin devreye girdiği evrende ne olurdu orası tamamiyle muamma.
Sensey'i uzun zamandır göremiyor, mesaj falan yazmıyor. Kendi de fark etmiş davasının manasız olduğunuYok artık yani ben amiralleri kutsal görüyorsam @sensey e ne diyeceksin?
1 sensey gider 1000 sensey gelir.Sensey'i uzun zamandır göremiyor, mesaj falan yazmıyor. Kendi de fark etmiş davasının manasız olduğunu
Sal beni Sakazuki gidip o ikisini paketleyeyim.Kaido diyorki shiciler gittiğine göre hükümetin kozu olmalı ancak endişelencek bişey yok bm ve korsanları yanımızda ,hani nerde 4 yonko burda.