Bechman örneği daha sağlam marco örneğinden.Marco'yu geçemiyorum ama Kaido ve Linlin'in kafasını alacak güçte olduğumu sansınlar ve zaten beni tutacaklar diye atarlanıyorum -Kizaru the gevşek.
Bechman örneği daha sağlam marco örneğinden.Marco'yu geçemiyorum ama Kaido ve Linlin'in kafasını alacak güçte olduğumu sansınlar ve zaten beni tutacaklar diye atarlanıyorum -Kizaru the gevşek.
Mesih hazretleri ozaman daha yeni farkediliyodu. Üflemesi bu kadar güçlü degildi zaten, daha toy olmasına ragmen Wb'nin başanı yedi. Amiraller avantajlı konumda, yoksa Wb gitmeden en azından bi kol bacak götürürdü.Adam bütün amirallerle karşılaştı zaten.Sonuç ise
Hocam 3 amiral 1 yonkou alır ama top niyetine ortalarına alır oynarlarBen açıkçası 3 amiralin bir yonkou alabileceğini düşünüyorum.
Bigmom gibi, Teach gibi tiplerin heri yeri yonkou olsa ne olur. Amiraller bumlatır
Şu anki Teach bile yener Saka'yı.Bigmom gibi, Teach gibi tiplerin heri yeri yonkou olsa ne olur. Amiraller bumlatır
Valla Tiç en son bana amiral deyin dedirtiyordu adamlarına.Şu anki Teach bile yener Saka'yı.