Gel pıçak pıçağaÇıkışta arka bahçeye gel
Koruma çift yönlü işler genç, tabi sen böyle şeyleri bilmezsin
Gel pıçak pıçağaÇıkışta arka bahçeye gel
Koruma çift yönlü işler genç, tabi sen böyle şeyleri bilmezsin
Hacı hep Killer denilen o gavat yüzünden, gitmiş iki kuruşluk adamlarla ittifak yapalım demiş, sonra sırtından pıcağı yedi Reis. Kid ve Zoro aynı ekipte olacaktı görecektin curcunayı.bize gökten tehlike yağıyor la
Üç pıçağ taşıyorum amaGel pıçak pıçağa
Olum silah çekip kafaya tek mermi sıkarım. CS'nin hainlerindenim ben.Hacı hep Killer denilen o gavat yüzünden, gitmiş iki kuruşluk adamlarla ittifak yapalım demiş, sonra sırtından pıcağı yedi Reis. Kid ve Zoro aynı ekipte olacaktı görecektin curcunayı.
Üç pıçağ taşıyorum ama
Mangaka Kide dilediği gibi çıldırması için zemin hazırlıyor işte.İttifak olmadıysa tek tabanca gittiği yere kadar yardıracak bundan sonra.Kid zoroya sağda solda kayboluyor bu mal diye çarmıha gerer.Killer sağlam adamdır.Reyiz için ideal sağ kol.Adamın ismi Human Massacre laHacı hep Killer denilen o gavat yüzünden, gitmiş iki kuruşluk adamlarla ittifak yapalım demiş, sonra sırtından pıcağı yedi Reis. Kid ve Zoro aynı ekipte olacaktı görecektin curcunayı.
Üç pıçağ taşıyorum ama
Zoroya oy attım fark ikiye çıktı lan ahahHLaw bi oyla önde de farkın daha çok olması gerekirdi.
Mingo'yada tek atsaymış ya!Lawın saldırıları daha ölümcül ve etkili. Law pikayla dövüşseydi dövüş çok kısa sürerdi. Adam tekleme makinası sadece mobilitede kaybediyor.