Çok basit demedim zaten de zorlandı filan da fazla.Ciddiye alınca indirir ama fazla haki kullanırdı. Çok basit olsa neden yarım saat savaşsın.
Çok basit demedim zaten de zorlandı filan da fazla.Ciddiye alınca indirir ama fazla haki kullanırdı. Çok basit olsa neden yarım saat savaşsın.
Yüz ifadeleri felan öyle demiyor.Çok basit demedim zaten de zorlandı filan da fazla.
Yüz ifadelerine göre karar veriyorsak:Yüz ifadeleri felan öyle demiyor.
Ecnebilerin tabiriyle mid diff derim.Çok basit demedim zaten de zorlandı filan da fazla.
Çok basit no lowsa low mid arası bir yerde derim ben.Ecnebilerin tabiriyle mid diff derim.
G5 çıkışı. Lucci ile alakası yok.
Atar vallaMevzu ne bilmiyorum gerçi tahmin ediyorum da gayet kaliteli bir yorum. Konunun şu yorumdan sonra kapanıp farklı fantezilere geçilmesi lazım. Law Lucci'ye tek atar diyorum sen ne diyorsun? @Tiksav Lee
Onun için her gece dua ediyorsundur, eminim:''Tanrım lütfen, Law Zoro ile karşılaşmasın!''Hadi hadi. Aynı durumda Zoro ya da Kid olsa iki tarafa da methiyeler düzerdin. Bu Law olduğu için senin gözünde rakibi de düşüyor. Yemezler. Üzgünüm ama seni hiçbir zaman mutlu etmeyeceğiz.