Mingo tek yemese bile yine kaybedecekti ki meyvesiyle onardı ama zoronun böyle bir lüksü yok.Mingo'yada tek atsaymış ya!
Mingo tek yemese bile yine kaybedecekti ki meyvesiyle onardı ama zoronun böyle bir lüksü yok.Mingo'yada tek atsaymış ya!
Zoro'nun o saldırıyı alacağını nereden biliyorsun?Mingo tek yemese bile yine kaybedecekti ki meyvesiyle onardı ama zoronun böyle bir lüksü yok.
Vergonun zırh hakisini gördük lawın kalbini almasa o da tek yiyecek. Law room tekniğini kullandıktan sonra zoro ona nasıl yaklaşacak ? Uçamıyor veya ışınlanamıyor. Law ise ışınlanabilir gayet. Doflamingo çok mobil bir karakter law onu zor yakaladı hatta yardım ile yakalayabildi anca ve öyle kullandı tekniğini. Zoro ise mobil değil daha hantal kalıyor onun yanında.Zoro'nun o saldırıyı alacağını nereden biliyorsun?
Savunması yeterli olan birine, teke tek bir karşılaşmada Law o saldırıyı yapamaz. Mingo'ya yapamadığı gibi.
Kaldı ki o saldırı bahsedildiği kadar ölümcül olsa Law'ın bu evrende öldüremeyeceği hiç kimsenin olmaması gerekiyor ama öyle değil. Mingo kendini ipleriyle onarır bir başkası muazzam dayanıklılığı ve hakisiyle aldığı zarara dayanır. Wb örneğinde olduğu gibi.
Doflamingo, Law'a yaklaşmak için ışınlandımı, uçtu mu? Hayır, gayet göğüs göğüse çarpıştılar. Yani Zoro'nun Law'a ulaşmak için zorlanacağını sanmam.Vergonun zırh hakisini gördük lawın kalbini almasa o da tek yiyecek. Law room tekniğini kullandıktan sonra zoro ona nasıl yaklaşacak ? Uçamıyor veya ışınlanamıyor. Law ise ışınlanabilir gayet. Doflamingo çok mobil bir karakter law onu zor yakaladı hatta yardım ile yakalayabildi anca ve öyle kullandı tekniğini. Zoro ise mobil değil daha hantal kalıyor onun yanında.
Zoronun kendine organ yapacak telleri mi var?Mingo'yada tek atsaymış ya!
Kendine organ falan yapmıyor, Diğer konular bitti bunda bile Dof gömüyonZoronun kendine organ yapacak telleri mi var?
La resmi Vizz çevirisinde yapıyor diyor, powermangada onarıyor diyor. Seç birini?Kendine organ falan yapmıyor, Diğer konular bitti bunda bile Dof gömüyon
Çeviriyi geçtim manga sayfasıyla çelişir bu, o sayfayı bulursanız bildiğin organlarını dikiyor adam.La resmi Vizz çevirisinde yapıyor diyor, powermangada onarıyor diyor. Seç birini?
Desene kendini onaracak teli olmayan her kesi öldürecek güce sahip Law.Zoronun kendine organ yapacak telleri mi var?