Sen sayfanın tamamını okumadın heralde ?La resmi Vizz çevirisinde yapıyor diyor, powermangada onarıyor diyor. Seç birini?
Hep bir gönderme hep bir şekil ne oluyor la sana.
Sen sayfanın tamamını okumadın heralde ?La resmi Vizz çevirisinde yapıyor diyor, powermangada onarıyor diyor. Seç birini?
Güce sahip de herkeste o fırsata ulaşamaz. Zoroda ise ulaşabilir. Hakisini de aşabilir bence.Çeviriyi geçtim manga sayfasıyla çelişir bu, o sayfayı bulursanız bildiğin organlarını dikiyor adam.
Desene kendini onaracak teli olmayan her kesi öldürecek güce sahip Law.
OkudumSen sayfanın tamamını okumadın heralde ?
Hep bir gönderme hep bir şekil ne oluyor la sana.
Nani mo wagattaZoronun öyle bahsedildiği gibi muazzam bir dayanıklılığı olmadığı ortaya çıkınca çok kişi üzülecek.Normalde Law daha güçlü ama poşet olduğundan yosuna yenilir.
İki arada bir derede kalmanın bu kadarı. :/ Aynı anda ikisine de gömmüşsün ama tebrik ediyorum.Zoronun öyle bahsedildiği gibi muazzam bir dayanıklılığı olmadığı ortaya çıkınca çok kişi üzülecek.Normalde Law daha güçlü ama poşet olduğundan yosuna yenilir.
İkisini de sevmiyorum ama Lawı daha bi sevmiyorumİki arada bir derede kalmanın bu kadarı. :/ Aynı anda ikisine de gömmüşsün ama tebrik ediyorum.
Zoro lawdan nasıl üstün ? Law gayet üstün olduğunu gösterdi. Zoro picayı kesti law da vergoyu kesti. Law vergoyu keserken bütün laboratuvarı ikiye böldü. Zoro ise taş yığınını kesti. Burda zoro ne yaptı da lawdan güçlü oluyor ? Zoronun şimdiye kadar yeni dünyada zorlanmaması sizi aldatmasın. Zoro kiminle kapışmış şimdiye kadar ? Ben zoroyu lawdan daha çok severim ama olaya objektif bakmak lazım. Law- kid-luffy bu üçlü novaların zirvesi olacak benden demesi.Doflamingo, Law'a yaklaşmak için ışınlandımı, uçtu mu? Hayır, gayet göğüs göğüse çarpıştılar. Yani Zoro'nun Law'a ulaşmak için zorlanacağını sanmam.
Zoro'nun Law'ı her konuda aştığını düşünüyorum. Law'ın tek artısı meyve yeteneği. Zoro üstün olduğu diğer özellikleri sayesinde bunun da üstesinden gelemeyi bilecektir.
Adam bunu serinin başından beri gösteriyor.TB'de tamamen tesçillemiş oldu.Ortaya çıkmış bir şey bir daha nasıl ortaya çıksın ?Zoronun öyle bahsedildiği gibi muazzam bir dayanıklılığı olmadığı ortaya çıkınca çok kişi üzülecek.Normalde Law daha güçlü ama poşet olduğundan yosuna yenilir.