haha tabi tabi öyledir
neyse bundan sonra haftalık yorumları sana bırakıyorum
neyim la ben ? bende insanım yanılabilirim, yanlısta yorumlayabilirim... bu forumda bana denilemiyecek tek sey , dragon fandır muhabbetidir. çünkü ne görürsem, o an ne hissedersem onu yazarım.
sende asırı zoro fanı olmasan senlede bir cok konuda kafam örtüsüyor. ama cogu zaman iyi gitsende bir yerde hep patlak veriyorsun. bu forumda zoro vs goku bile actılar, saka veya degil. cok fazla kılıc ustası delisi var ve inan bende öyleyim. ama abartanlar, objektif konusanlardan cok. kabul ediyorum luffynin fanlarıda yadsınamıyacak kadar cok ve bazen luffyide ucuruyorlar. ama ben o zamanda onlara söylüyorum.
en basit örnek cracker vs luffydir. luffy patates eder diyende cıktı, cracker ezer diyende, ben luffy yenebilir ama g4e muhtac yazdım.
şimdide sana diyorum zoro vergoyu yener ama bu senin hayalindeki gibi kolay olmaz. lawı ise bence yenemez. doflamingo ve issho karsısındaki performansı bile benim için lawı yüceltir. law gercekten saglam adam anlıyorum zoro, lawı asıcaktır ama luffyle eşit adamı, zoroya yendirmek bence serinin dinamiginede uymuyor.
ki bunuda diyorum ama sana gizlice sorsam sen zoro luffyide yener dersin, o yüzden bosuna zaman kaybetmiyeyim. fikrine saygı duyuyorum. herkesinkinede öyle. bırakıcaksın herkes kendi dünyasında yorumlasın one piecei
dipnot; ha vergoyu madem bu kadar kücümsüyorsun bende su kadar diyeyim, e.oda harbi salak , denizcilerin yeni dünyadaki üssünün basına, böyle ezik bir adamı koymus.