Luffy kral haki kullanırken ışınladı taze taze. Hemde bilgisiz arkadan. Beklemede kal.O eskidendi eskiden Artık ne Zoro'yu ne Luffy'i ışınlar adamlar kral haki öğrendi.
uf uf kımıldatamıyorum uf uf
Luffy kral haki kullanırken ışınladı taze taze. Hemde bilgisiz arkadan. Beklemede kal.O eskidendi eskiden Artık ne Zoro'yu ne Luffy'i ışınlar adamlar kral haki öğrendi.
uf uf kımıldatamıyorum uf uf
In the past, one of Wano's best swordsmiths Tenguyama Hitetsu crafted Sandai Kitetsu[2] in imitation of one of the 21 Great swords, Nidai Kitetsu, which also became an infamous cursed sword. It was later exported overseas and was eventually acquired by Ipponmatsu. Fearing its curse, he refused to sell it until Zoro took a liking to Sandai Kitetsu because of its cursed nature.Kitetsu ilk 50de bile değil. Sıradan bir kılıç.
Seri sonu Zoro kk seviyesi Law yonko seviyesi zaten kimse Wb ile kayıslamasın bu adamı her alanda sınıfta kalır meyve hariçBu arada harbiden… daha adam da kral haki yok… kral hakisi olmayan adam nasıl zirveye oynayabilir…? Zoro bir de açıp saldırılarına ekledi. Her şeyi geçtim… Oda gibi ana karakter sevdalısı bir adamın serinin ikinci karakterini Lae ve Kid’in altına atıcağına inanan var mı gerçekten…? Adam sırf bunun için Zoro’ya aynı arc kral haki açtırıp… saldırısına ekletti. Belki fe hala bir p.up daha verecek…
Son pilini tüketiyor çünkü Law ve diğerlerinin hepsini kurtarıyor hepsi ölüp gidecekti kıpırdayamadılar bile ama Zoro Reis atıldı öne tabiHala kırık kemiklerle devam ettiği için. Ama sen de şunu biliyorsun son pilini tüketiyordu Zoro. Sonra Law'ın omzu Sanji kucakları
Nidai kitetsuyu alacak daha. O da kesin Enma gibi bir güce sahiptir.Bu arada harbiden… daha adam da kral haki yok… kral hakisi olmayan adam nasıl zirveye oynayabilir…? Zoro bir de açıp saldırılarına ekledi. Her şeyi geçtim… Oda gibi ana karakter sevdalısı bir adamın serinin ikinci karakterini Lae ve Kid’in altına atıcağına inanan var mı gerçekten…? Adam sırf bunun için Zoro’ya aynı arc kral haki açtırıp… saldırısına ekletti. Belki fe hala bir p.up daha verecek…
Sandai kitetsu ilk 50de bile değil. Nidai kitetsu ilk 21de. Shodai kitetsu ilk 12. Sandai kitetsu görünüm olarak ilk 21de yer alan nidai kitetsuya benziyor. Kalitesi aynı değil. Yubashiri ilk 50deydi. Zoronun en kötü kılıcı sandai kitetsu. Çöp bir kılıç. Sadece lanetli.In the past, one of Wano's best swordsmiths Tenguyama Hitetsu crafted Sandai Kitetsu[2] in imitation of one of the 21 Great swords, Nidai Kitetsu, which also became an infamous cursed sword. It was later exported overseas and was eventually acquired by Ipponmatsu. Fearing its curse, he refused to sell it until Zoro took a liking to Sandai Kitetsu because of its cursed nature.
Law'da onları kurtardı. Orada kalınmaya devam etse hepsinin helvasını yerdik.Son pilini tüketiyor çünkü Law ve diğerlerinin hepsini kurtarıyor hepsi ölüp gidecekti kıpırdayamadılar bile ama Zoro Reis atıldı öne tabi
Zoro’nun seri sonu Luffy dışında ezemeyeceği adam kalmayacak zaten…Seri sonu Zoro kk seviyesi Law yonko seviyesi zaten kimse Wb ile kayıslamasın bu adamı her alanda sınıfta kalır meyve hariç
Düzenledim...Sandai kitetsu ilk 50de bile değil. Nidai kitetsu ilk 21de. Shodai kitetsu ilk 12. Sandai kitetsu görünüm olarak ilk 21de yer alan nidai kitetsuya benziyor. Kalitesi aynı değil. Yubashiri ilk 50deydi. Zoronun en kötü kılıcı sandai kitetsu. Çöp bir kılıç. Sadece lanetli.
Law onları Zoro sayesinde kurtardı işte, Zoro olmasa hepsi mevtaydı yani olay tamamen Zoro'ya yazarLaw'da onları kurtardı. Orada kalınmaya devam etse hepsinin helvasını yerdik.