Kitetsu ne yav. Kırılsa da kurtulsak dediğim kılıç. Demek Law'ınki öyle bir kılıçmışTelden giriyorum. Videolar görünmüyor ben de. Ama Kikoku'da Zoro'nun kitetsularıyla aynı sınıfta yer alıyor.
Kitetsu ne yav. Kırılsa da kurtulsak dediğim kılıç. Demek Law'ınki öyle bir kılıçmışTelden giriyorum. Videolar görünmüyor ben de. Ama Kikoku'da Zoro'nun kitetsularıyla aynı sınıfta yer alıyor.
Law'ın meyve gücünü bilmeyen Zoro'nun da yediği tekten sonra ki ifadesini atardım da telefonda yapamıyorum :ddd
Şu an isteği olsa da yönlendiremezLaw’ın, Zoro’yu isteği dışında room içinde yönlendirdiği bir sahne yok diye biliyorum…
Onlar lanetli de enma gibilerin laneti farklı. Kullanımı zor olduklarından dolayı. Sadece haki bilmekte yeterli değil bir nevi diğer türlü kınlar bir şekil alırdı. Zaten çevirisi değişti onun...Telden giriyorum. Videolar görünmüyor ben de. Ama Kikoku'da Zoro'nun kitetsularıyla aynı sınıfta yer alıyor.
Oradan oraya ışınlayan momo idi haklısın...Law’ın, Zoro’yu isteği dışında room içinde yönlendirdiği bir sahne yok diye biliyorum…
Ya ya öyle ki kılıcı op evrenini de delip geçip başka evrenlere kayacak. :dd.dKitetsu ne yav. Kırılsa da kurtulsak dediğim kılıç. Demek Law'ınki öyle bir kılıçmış
Kılıçla bir alakası yok bu arada sen de biliyorsun bunu Zoro'nun samurayları dövdüğü çakıyla da yapılır o meyve olduktan sonra tabi o kadar etkili olmayabilirYa ya öyle ki kılıcı op evrenini de delip geçip başka evrenlere kayacak. :dd.d
Yönlendirdiği zaman ben hazırım. Ssler resimler hazır elimde paylaşım için. :dd Hatta Luffy ve Zoro bakmıyor iken ışınlayacak isteğiyle oldu saçmalığı da kalmayacak ortada. Patlatmak için paylaşta hazır bekliyorum :ddŞu an isteği olsa da yönlendiremez
Gamma yediği gibi teke gideceğini mi söylüyorsun? Saldırı o kadar bitirici olsa Doff direkt kaybederdi. Ağır hasar alsa bile bayılmadan 1-2 saldırı daha yapamaz diyorsan Zoro'nun daha önce aldığı kesici saldırıları unutmuşsun demektir. Bu evren bu şekilde düz mantık işlemiyor. Karakter tek saldırıya yenilmeyecek dedik diye küçümsüyor oluyoruz arkadaş yorumlara gel...nE ? Gamma yiyecek ve zoro ayakta kalacak ?şu tekniğe karşı herhangi bir cevabı yok ki. Bu saldırıdan da kaçamaz law zoro yu istediği gibi room içinde yönlendiriyor manga sayfası atmam gerek yok herhalde ? Yenilecek değil falan şu saldırıları küçümsemeyin bunlar OP de ki en absürt canlıyı deldi geçti...
O zaten de… Law’ın hakisi Zoro ile başa çıkamaz… bir haki eksik bir de… kskskskŞu an isteği olsa da yönlendiremez
Zoro’nun isteği dışında dedim farkındaysan reyiz… hiç ışınlamadı demedim… :dOradan oraya ışınlayan momo idi haklısın...