İrade de zaten alaka anlamadım. BM de irade mi yoktu hadi salak karakter dedik hakisi ortada. Lakin law delik deşik ediyor zoro sabaha kadar iradeli olsun gamma yı yedikten sonra ortada iradeli canlı kalmıyor Luffy vs kata irade savaşına dönüştü de ikisi de birbirine vuruyordu burada belki o da olmaz law basit 2-3 saldırı ile işi bitirir o meyve gücü var. Ben anlamadım ne iradeymiş bu...Unuttun galiba. Zoro ilaç kullandı ve sıfırdan başladı. Law'da böyle bir şey olmadı hiç. King'in karşısında çatı hasarıyla kalmış gibi konuşuyorsun da öyle değil. Zoro'da King gibi bir adama karşı durabilmek için öncesinde ateş kesme yeteneğini yedirmişler.
Gamma'nın farklı versiyon olduğunu nereden çıktın? Teknikler tıbbi teknikler. Tıpta ne manaya geliyorsa onu uyguluyor. Gama ışınları, Hematemez, Puncture birbirinden çok ayrı tıbbi terimler. Verdiği zararlarda keza birbirinden ayrılıyor.
Law'ın meyvesini doktor dışında kullanan olamaz. Meyvenin temeli tıp. İşlevselliğini kaybettirmek için çöp etmeye gerek yok doktor olmayan birinde. Yani nasıl enmayı hakisi yetmeyen tutamaz bunu da doktor olmayanın yemesi yok ediyor meyveyi. Mom'a karşı ters yeteneğe sahip diye ne yapalım. Biraz daha gelişmiş olsa zaten tek başına alabilecek kıvamda olacaktı.
İrade olarakta ayrılıyoruz senle. D'nin iradesini taşıyor ve sergiliyor. Kopuk koluyla bile kılıcına sarılan bir irade var. Bu konuda Zoro'yu konuşmama gerek yok herhalde