Law için aksini söylemedim ki ben ama zaten
Law'ın yanında Kid gibi birisi vardı ama.Zoro da bu adamın sırrını öğrenemezsem kazanamayacağım diyordu.Zoro'nun savaşında Law'dan daha handikaplı olduğu bariz bu arada.Hakai sonrası kırıklar,enmanın haki çekmesi gibi faktörlerle birlikte King'e karşı savaştı adam.
Bm'yi nerde küçümsedim bu konuşmada yapma etme
BM>>King zaten.Aksini söylemedim ki bunun.Zoro net üstünlükle yendi o haline rağmen King'i ama bu bir gerçek.Anlaşamadığımız nokta şu.Zoro'nun çatıdaki aldığı toplam aldığı hasar>>Law'ın çatıda aldığı hasar.Zoro'nun savaşı 1v1,Law'ın ise 2v1.2v1 dediğimiz durumda ekip arkadaşın sana açık yaratabilir ya da seni koruyabilir.1v1 ise farklı bir nokta.Zoro'nun yaptığı az buz bir şey değil.King'in kendisi bile herifin kılıcı tarafından yenildiğini söylüyordu.Aynı adam bide süreli bir iksirle o savaştaydı.Zoro'nun kendisi diyor zaten savaşın ortasında"enerjim tükenmek üzere" diye.Sadece yara olarak bakmayın işte.Kondisyon olarak da çatı sonrası düşüşteydi yani.
Law Shambles ile kadının yerini değiştiremiyor.Bunun nedenini de hakilerine(iradelerinin kuvvetine) bağlıyor,aynı adam kadının homielerini değiştirebildi sonrasında,Linlin'in kendi ruhlarını isimle çağırması gibi bir saçmalık eklendi,hayır Law savaşı domine etsin diye uyanışın her bir atağının gammanın farklı versiyonu olmasına değinmiyorum da.Law belki de Linlin'e en ters yetenek setine sahip isimdi novaların içinde.
Bu arada benim dediğim yanlış anlaşılmasın.Law'ın bu savaşta şansı var.Ben çok zor bir dövüşün sonrasında Zoro kazanır diyorum sadece.Daha işlevsel olan taraf Law,daha iyi hakilere sahip karakter Zoro.Dövüş zekaları yakındır.İrade olarak da ikiside iyi ama Zoro derim.
Enma'nın avantaj sağlaması için aynı çatıdaki gibi enmayı yoğunlaştırıp kullanması lazımdı Zoro'nun.Dövüşün sonlarına doğru bunu yapmadı ki adam.Enma dövüşün sonlarına kadar bir avantaj değildi kısacası.Dövüşün ortasında enma kendi kendine Zoro'nun hakisini emip adamı kürdan gibi de bıraktı.King'in hibrit atağı,alevli tekmesini falan da bu yüzden yedi.H.hakiyi kılıcına aktarıp,King'in ırksal yeteneğini çözer çözmez bitirdi zaten savaşı o halde bile zaten.
Zoro'dan aldığı h.haki ile anca tatmin oluyor o kılıç.Zoro'nun yaptığı anormal bir şeydi.
Law'ın meyvesini herkes kullanabilir(Law kadar elbette kullanamaz) Enmayı ise sadece gördüğümüz üzere yüksek iradeli h.haki sahibi adamlar kullanabiliyor.