Yannışı arc bitince görecen sen kaybolma bir yereYanlış geldin sen
Tamamen Luffy'nin aptallığı Reisle ne alakası var.Ne binmesi Red reyiz Queen tadını beğenmeyip tükürdü resmen
Yannışı arc bitince görecen sen kaybolma bir yereYanlış geldin sen
Tamamen Luffy'nin aptallığı Reisle ne alakası var.Ne binmesi Red reyiz Queen tadını beğenmeyip tükürdü resmen
Tam tersine doğru geldi, diğer tarafa meyve yedirip yiyen kişiyi iki meyveden öldürecek aklınca, o da biliyor sadece zoro + sanjinin 2vs1 de kazanabileceğini. Bu şekilde bir rakibi öldürüyor işte.Yanlış geldin sen
Ben yanlışı arc sonu göreyim sen arcı yanlış okuma da yine :dYannışı arc bitince görecen sen kaybolma bir yere
Tamamen Luffy'nin aptallığı Reisle ne alakası var.
Yc3 altı görmüyoruz karşıda Yc2 ve Yc1 var. Ve biri ekstra bir adam. Sanji'nin bu adanları eğlendirmesi bile mümkün değil. Şuan yenme durumu Dofa karşı olur ama. Yc3 ve Yc2 arasında ciddi bir fark vsr Yc2 ve 1 arasında olduğu gibi. Zoro vs Dof açsan.. Zoro'ya verebilirdim. Son power upla birlikte ama Katakuri ikisini birbirine vurur.Yav bile bile çok uçuk kaçık meyveler vermedim. Kimsenin istemeyeceği meyveler olsun ama güçleri de biraz artsın mantığıyla verdim. Yoksa Sanji'ye Goro Goro, Zoro'ya da fizik gücü yüksek zoan verirdim. Hatta anka meyvesi falan.
Ya ben bu vs hikayesinde anlatmak istediğimi anlatamadım yada insanlae şuan Zoro'yu Yc3 altı görüyor.
Top Kek'i okuyup Kata'nın ana problemini görmeyen bir arkadaş mı bunu diyor, komik bile değil.Ben yanlışı arc sonu göreyim sen arcı yanlış okuma da yine :d
Okuduğunu anlamayan birisinin bunu demesi komik değil trajikomik.Kurguya laf et sen 30 bölüm önce olan olayları görmeyipTop Kek'i okuyup Kata'nın ana problemini görmeyen bir arkadaş mı bunu diyor, komik bile değil.
Sana göre Zoro şuan Wano'da herkesin beklediği gibi sınırlarını zorlayarak/aşarak dövüşse hangi seviyeye çıkar?Yc3 altı görmüyoruz karşıda Yc2 ve Yc1 var. Ve biri ekstra bir adam. Sanji'nin bu adanları eğlendirmesi bile mümkün değil. Şuan yenme durumu Dofa karşı olur ama. Yc3 ve Yc2 arasında ciddi bir fark vsr Yc2 ve 1 arasında olduğu gibi. Zoro vs Dof açsan.. Zoro'ya verebilirdim. Son power upla birlikte ama Katakuri ikisini birbirine vurur.
Uğrayacağın hüsrana sözler kifayetsiz kalacakDof'u kaşrıya atın Katakuri üçüne birden alsın hem Gözlemiyle şov yapar. Dof karşıda olmasa kata'nın can sıkıntısını bile öldüremez karşı taraf.