Kadio Zoro için kolay bir hedef. Yanlış yöne gitme imkanı yok.Zoro onun için bile asansör aradı Ama işte bazı kahramanlar pelerin takar ?
Kadio Zoro için kolay bir hedef. Yanlış yöne gitme imkanı yok.Zoro onun için bile asansör aradı Ama işte bazı kahramanlar pelerin takar ?
Ona rağmen kucak istedi işte Luffy'den. Korkularını yenmek için son bir sarılma idi belki de Zoro için...Kadio Zoro için kolay bir hedef. Yanlış yöne gitme imkanı yok.
Sıkıntı burda.Luffy'nin tayfaya fark atmadığı düşünülüyor hala.Artık fanlık bir kenara bırakılıp Luffy'nin Sanji ve Zoro'ya fark attığını kabul etmek gerekiyor. Ha Zoro şuan Dof'u alabilir ama Kata işi yaş sanji ötede oynasın
La oğlum yürü git. asşlkilfasfOna rağmen kucak istedi işte Luffy'den. Korkularını yenmek için son bir sarılma idi belki de Zoro için...
Roman gibi oldu @amaneden gör beni sdfhgsf
Yanlış zıplamalar bunlarOna rağmen kucak istedi işte Luffy'den. Korkularını yenmek için son bir sarılma idi belki de Zoro için...
Roman gibi oldu @amaneden gör beni sdfhgsf
Sanji ve Ziro diye ayirmaya gerek yok. Sanji'ye fark atalı +800 bölüm oluyor zaten. Zoro konusuna gelince orda bir duracaz, bir mola, bir cuaaara arası vericez. Zoro tayfada en çok p-up cephanesine sahip olan adam ve bu cephaneler hala boşalmadı. Fark atma gibi bir durum hiç olmadı ve olmayacak kısacası.Artık fanlık bir kenara bırakılıp Luffy'nin Sanji ve Zoro'ya fark attığını kabul etmek gerekiyor. Ha Zoro şuan Dof'u alabilir ama Kata işi yaş sanji ötede oynasın
Bana ne kardeşim!! Zoro slashına binmeyi öğrensin o zamanYanlış zıplamalar bunlar