Mama etki bazında Perospero bile etmediği için önemi yok.Perospero'nun saniyelik ettiği kişiler tarafından durdurulmak ile meşgul oluyor genelde dövüşmek yerine.Tayfa karşısında Mama bile pamuk şeker oluyor, siz gelmişsiniz burada Mingo & Katakuri tartışıyorsunuz!
Insanlar Oda'nın kurgusu olmadan şimdiye kadar gösterilenlere göre bir vs düşünüyor o yüzden sonuçlar böyle. İşin içine Oda girerse mugiwaralar garanti galip zaten hep.Tayfa karşısında Mama bile pamuk şeker oluyor, siz gelmişsiniz burada Mingo & Katakuri tartışıyorsunuz!
Zoro onun için bile asansör aradı Ama işte bazı kahramanlar pelerin takar ?Sen git fellik fellik Kaido ara el alem Kata ile vs anketi açsın hakkında
Çekemiyorlar anam çekemiyorlar civan gibi çocuğu
Reis o kadar güçlü ki millet mantığına sığdıramıyor yok ya o kadar da güçlü değildir diyorlarHerkesin kendi düşüncesi/hayali tabi ama bu denklemde açık ara en güçlünün Zoro olduğunu düşünüyorum. Şuan bile limitlerini zorlayarak Sağkol seviyesine çıkabilir. Üstüne çok kullanışlı meyve ve kaliteli kılıçlar veriyorum. Arc sonu alacağı p-up yok Zoro'nun aslında. Şuan ki potansiyelinin tamamına ulaşacak sadece. Ve bunun üstüne meyve kılıç ve alışması için 1 ay verdim zaten.
Neyse benim düşünceme göre burada güç sıralaması Zoro>Kata>Sanji>Dofy