Ace fanı birisinin tecrübeleri sanırımUğrayacağın hüsrana sözler kifayetsiz kalacak
Ace fanı birisinin tecrübeleri sanırımUğrayacağın hüsrana sözler kifayetsiz kalacak
Yc2. Yani Vista, Smoothie, Jack, Yasopp gibi adamları aşıp. Jozu, Queen, Lucky Roo, Shiryu , Cracker gibi adamların seviyesine gelir. Veya ufak bir fark atarSana göre Zoro şuan Wano'da herkesin beklediği gibi sınırlarını zorlayarak/aşarak dövüşse hangi seviyeye çıkar?
Orası bana göre kesin zatenBelki Zoro Luffy'e fark atar, neden olmasın.
Anladım.Yav bile bile çok uçuk kaçık meyveler vermedim. Kimsenin istemeyeceği meyveler olsun ama güçleri de biraz artsın mantığıyla verdim. Yoksa Sanji'ye Goro Goro, Zoro'ya da fizik gücü yüksek zoan verirdim. Hatta anka meyvesi falan.
Ya ben bu vs hikayesinde anlatmak istediğimi anlatamadım yada insanlae şuan Zoro'yu Yc3 altı görüyor.
En fazla p.up cephanesine sahip adam açık ara Luffy'di.Ki 2 tane çok sağlam p.up aldı bile.Daha alacağı meyve uyanışı,ileri h.haki,g5 ? p.upları var.Zoro'ya 1 tane geldi bile,3 tane daha gelir maks.Net gelicek bu kara kılıç muhabbeti olur,ileri silahlanma bilmiyorsa Zoro onu öğrenir,k.haki p.upu gelir belki bide.
Kara Kral'la çalışan adam 6 ay önce bırakıp gitmiş Zoro 2 seneyi doldurmuş. Bu bir. Ikincisi Kara Kral'ın Luffy'ye vereceği haki eğitiminin Mihawk'ın Zoro'ya vereceği haki eğitiminden daha nitelikli bir eğitim olduğu gerçeği nerede yazıyor ? Luffy Rayleigh'in eliyle kırdığı kelepçelerin mantığını daha Wano'da yeni çözdü. Rayleigh her şeyi göstermiş mi yani ? Hayır. Bunun karşısında Mihawk Zoro'ya kılıcına çentik atılmayacak. Bunda uzmanlaşana kadar sana içki haram diyerek Zoro'yu en azından silahlanmanın bir dalında uzmanlaştırıyor. Ben sana temelleri öğrettim diyip öğrencisini postalamıyor.Yc3'ün tuttuğu Mihawk, Kara kraldan daha donanımlı yaptı diyorsun Zoro'yu ? Tamam 320 milyon. Marimo Kafa jsjskd
Zoro niye kafesi itsin? Dof da kafesin içinde. Kendini de mi öldürecek dofİmkansız ama hadi Sanji Kata'yı aldı diyelim.
Zoro kafesi itebilecek mi?
Ace 10 yıldır ölü gene seninkine her platformda fark atar ne hüsranı ya xDAce fanı birisinin tecrübeleri sanırım
Tamam arc sonu Yc2 olacağını düşünüyorsun. Peki Wano arcindan sonra böyle bir meyve yese, o kılıçları alsa ve adada 1 ay boyunca canavarlarla ve Sanji ile vs atsa ne seviyeye gelir? YC2 de çakılı kalır mı? Hiç mi seviye atlamaz?Yc2. Yani Vista, Smoothie, Jack, Yasopp gibi adamları aşıp. Jozu, Queen, Lucky Roo, Shiryu , Cracker gibi adamların seviyesine gelir. Veya ufak bir fark atar
En azından hayaller sağlam diyorsun xd.Ace 10 yıldır ölü gene seninkine her platformda fark atar ne hüsranı ya xD
Dof'a doğru gitmeye çalışacak.Zoro niye kafesi itsin? Dof da kafesin içinde. Kendini de mi öldürecek dof
Tabi herkesin anasının dayak yemesini düşleyecek kadar sağlam hayalleri yok biz de bunlarla yetiniyoruzEn azından hayaller sağlam diyorsun xd.