Belki Zoro vs Luffy gibi bir şey oldu.İyi anlaşmaları en güçlüyü belirlemek istemelerine mani değil.
Belki Zoro vs Luffy gibi bir şey oldu.İyi anlaşmaları en güçlüyü belirlemek istemelerine mani değil.
Öyle bir durumda Oden gitmez. Adamı ülkeden çıkaran onlar. Kaptanını döven adama yalapsap gitmezRoger gemiyi bunların önüne çekip; Sana düello teklif ediyorum demiştir şak diye. Wb de altta kalır mı? Hayır. Kabul etmiştir. Uzun bir düellonun sonunda, bir tık önde olan Roger kazanınca da, Oden’i istiyorum deyip hepsini şok edip almıştır gibi gibi. Yani illa dövüştülerse Oden yer değiştirdiğine göre kazanan Roger olmuş olmalı mantıken.
Roger önce Wanoya gitmekten korkmasın.Günün sonunda istediğini alan Roger olmuş gibi duruyor. Ayrıca Great Pirate farkı var o zamanlarda.
Roger yaşadığı dönemde WB'den daha büyük bir korsandı.
Yanlış hatırlamıyor isem Zoro bile kabul etmişti Chopperin Foxye gitmesini. Bu işe giren kabullenir gibi.Spoiler konusuna da yazmıştım; aralarında bir savaş olduğu ve WB'nin göğsündeki yaraya sebep olduğu kesin. Oden artık gemide olduğuna göre, bu savaşa tanıklık edecek demektir. En mantıklısı; Oden, WB'nin gemisindeyken bu savaşın olmasıdır. Bir şekilde bu savaşın sonunda Oden, Roger'e katılacak gibi. Yani @Aiden 'in dediği gibi, Davy Back olması güzel olurdu.
O nerden çıktı?Roger önce Wanoya gitmekten korkmasın.