Ben diyorum ki gösterilirken ki amaçlar farklı. Rogerın tayfası hala gizleniyor ve tek Roger gösteriliyor. Zamanında Beyazsakalın tayfası da gizleniyorken Beyazsakal nasıl gösterilmiş bakalım:Tayfası ile tanıtıldı bir bahane olamaz yalnız. Koskoca bölümün ismine Great Pirate White Beard demiş. Aynını fb'deki WB içinde yapabilir. Buna engel teşkil edecek hiçbir şey yok. Beyazsakal Korsanları Kaptanı: Great Pirate Shiro Hige çok da güzel oturuyor yani.
Tek başına çok ilginç. Demek burada direk Beyazsakal vurgulanıyor.Görüldüğü üzere senin dediğin şekilde "Beyazsakal Korsanları Kaptanı: Great Pirate Shiro Hige" yazmıyor. Çünkü vurgulanan nokta farklı. Bu bakımdan önceki bölümde Kayalar Korsanlarından ayrılmış ve kendi tayfasını yeni kurmuş Beyazsaklal tanıtıldığı için tüm tayfası ile resmedilip ona göre kutucuk bilgisi var. Rogerda ise direk Kayalar sonrası bireysel durumundaki ifadeye vurgu yapan bir kutucuk.
Yani yukarıda açıkladığım nedenlerden bir farklılık katmaya çalışmadığı anlaşılıyor. Rogera farklılık katıyor mu? Katıyor ama bu şekilde mi? Hayır.Bu arada WB'nin değerini düşürmeye çalışan kim? Sadece Oda'nın Roger'a bir farklılık katmaya çalıştığını söylemeye çalışıyorum. Bunlar bence önemi olan ayrıntılar.
Buna katılıyorum.Sorun şu ki bölge sahiplendiğini ve İmparator olduğunu bildiğimiz Kaido ve Big Mom için Greate Pirate ifadesi kullanılmamış. Benim anladığım baya efsane bir korsan olman gerekiyor Great Pirate denmek için.
Son düzenleme: