Aynen, Chopper ağlayınca kızmıştı Zoro.Yanlış hatırlamıyor isem Zoro bile kabul etmişti Chopperin Foxye gitmesini. Bu işe giren kabullenir gibi.
Aynen, Chopper ağlayınca kızmıştı Zoro.Yanlış hatırlamıyor isem Zoro bile kabul etmişti Chopperin Foxye gitmesini. Bu işe giren kabullenir gibi.
Tarihler tutmuyor. Oden Roger öldükten çok sonra ölüyor.Bence roger sağda solda taş yazıları okuyor ve oden buna denk geliyor. Bu sebeple onunla da şöyle bir takılayım diye yola çıkıyor.
Bu olay Roger ile beyazsakalın arasında sorun olmuyor.
Ama oden ülkesi için geri dönmeye karar verince Rogerin herkesin kendi macerasını yaşaması gerektiğini düşündüğü için izin vermesi ve odenin orada ölmesi beyazsakala kardeşim diyecek kadar yakın olması Rogeri beyazsakal ile karşı karşıya getiriyor.
Roger olayın anlamsız olduğunu ve kendisinin de üzgün olduğunu söylemesine rağmen beyazsakal saldırıyor ve Roger acısı olan adama ufak bir çizik atarak durumu kontrol altına alıyor. Birde üstüne bizim doktor beyazsakalı tedavi ediyor.
Biraz sakinleşince de şu meşhur ağaç altında içki sahnesi yaşanıyor.
Tarihleri bilmeden salladım ama tutarsa güzel olur.
Tutmasa bile şanks ve karasakal kavgası gibi çocuksu birşey değildir.
Greate Pirate kadar başına taş düşsünGünün sonunda istediğini alan Roger olmuş gibi duruyor. Ayrıca Great Pirate farkı var o zamanlarda.
Roger yaşadığı dönemde WB'den daha büyük bir korsandı.
Çok önemli bir nokta aslında.Greate Pirate kadar başına taş düşsün
Senin gibi yapıyom iste.Gitti mi Wanoya ? Yok.O zaman korkuyorO nerden çıktı?
Vallaha ben senin gibi dayanaksız konuşmam bir mantığa bağlarım.Senin gibi yapıyom iste.Gitti mi Wanoya ? Yok.O zaman korkuyor
Ahahha dedi Great Pirate deyiminden güç dengesi çıkartmaya çalışan arkadaş Kaido aklını başına getirmiştir sanıyordum ama ııh olmamış.Vallaha ben senin gibi dayanaksız konuşmam bir mantığa bağlarım.
Bir güç dengesi çıkarmaya çalışmadım ama o ifade ile tanıtımda verdiği hava çok başka WB'ye kıyasla. Sonra MF'da aynı ifadenin WB için de kullanıldığını görüyoruz. Yanı güzel.bir ayrıntısı var. Şu anki Yonkou'lara bile 'Great Pirate' dendiğini görmedik.Ahahha dedi Great Pirate deyiminden güç dengesi çıkartmaya çalışan arkadaş Kaido aklını başına getirmiştir sanıyordum ama ııh olmamış.