Üye silindi 1004
Oyaji millete nasıl dayak yediğini anlatıyordu.Roger bir puştluk yapmıştır. Oyaji'de vurmuştur küsküyü.
Oyaji millete nasıl dayak yediğini anlatıyordu.Roger bir puştluk yapmıştır. Oyaji'de vurmuştur küsküyü.
Dünyanın en güçlü adamına hücum ediyorsun ezik diye, daha da bir şey demiyorum. Susma hakkımı kullanıyorum.Oyaji millete nasıl dayak yediğini anlatıyordu.
Dünyanın en güçlü adamına hücum ediyorsun ezik diye, daha da bir şey demiyorum. Susma hakkımı kullanıyorum.
WB haterları her yerde, kurtuluş yok.
Öcü gibi korkuyorlar Beyazsakal babamızdan...
Git bak bakayım Akainu nasıl vermiş o darbeleri, hangi şartlarda vermiş.
Gerçekler konuşuldu kabullenmek erdem işidir.
Ben zaten Akainu, Beyazsakal'ı dövdü/döver demedim. Akainu gerçekleri ne güzel anlattı dedim.Git bak bakayım Akainu nasıl vermiş o darbeleri, hangi şartlarda vermiş.
Akainu'nun WB'ye verdiği darbelerin çoğu kalbi tekleyip yere düşmüşken verildi. Kafasının yarısını aldığındaysa %90 ölüydü adam, ona rağmen yerin dibine soktu, yerlerde süründürdü Akainu'yu.
Sabo ya da Luffy şabalağı koyunca buna görecek gerçekleri.Ben zaten Akainu, Beyazsakal'ı dövdü/döver demedim. Akainu gerçekleri ne güzel anlattı dedim.
Roger WB'yi severdi...Günün sonunda istediğini alan Roger olmuş gibi duruyor. Ayrıca Great Pirate farkı var o zamanlarda.
Roger yaşadığı dönemde WB'den daha büyük bir korsandı.