Şimdi bazı doğru bilinen yanlışları herkes dillendirmeye başlamış.1>Roger kendisi KK olmak ve kendine KK dedirtmek için yapmadı bu kadar ekşını kendisi zaten son zamanlarda bana KK denilmeye başlandı biliyormusun newgate diye söyleniyor oyajiye.Ben bu iki adamın husumetten veya miçolar yüzünde savaştığını düşünmüyorum çünkü Roger uğruna savaştığı shanksın belalısı teach’ i tanımıyor tanısa D olduğunu öğrendiğinde şaşırır vs.Benim kafamdaki plan şu roger amacı doğrultusunda pono ları tek tek dinleyip okuyup çalıp giderken WB bölgesindeki ponoları vaaay burası babalığın ben buruya girmiyim diyip geçmemiştir.WB direk ulen sen bunları neeedicen diye karşısına alıp girişmiştir.Öyle 3-5 sn ye değil bunlar savaşırken baya sohbet etmiştir.Oyaji roger ın asıl amacının ailesine zarar vermek veya alanına hakimiyet kurmak olmadığını ve bunu bu kadar güçlü bir adam olmasına rağmen yapmadığını ve tek amacının bölgesindeki pono veya ponolar olduğunu öğrenince durup düşünmüştür.Haydaaa bunca yıldır korsanım benimle denk dövüşebilicek bir korsan ama ne hazine ne güç ne alan hakimiyeti değilde pono peşinde.Sonuçta üstünlük kurulamıyan bir savaş tek amacıda WB için zerre tehtid oluşturucak bir şey değil vermiştir ve ebedi dostluk başlamıştır.Ayrıntıyı kaçırmayın WB dünya düzeninin roger tarafında değiştiriliceğini bildiği halde bile destek olmadı çünkü zerre umrunda değildi herşey gibi buda.