Lucci'den, Luffy gelişimi beklersen komik duruma düşersin.
Neko yenmek için Luffy kadar gelişmesine gerek yok ki. Perospero +2 olsun yeter zaten duruma bakılırsa.
Haki bilmeyen Luffy'nin harcadığı adam iki yılda ne kadar gelişebilir
Lafa gel çay demle. Şu an da haldur huldur haki yardırdığını gördüğümüz karakterin çoğu 2 yıl önce hakisizdi zaten. Haki bilmeyen Luffy harcadı da Lucci de haki kullanmıyordu zaten. Nitekim alakaya maydanoz bir argüman bu.
Who's Who, Jack'tan sonra en yüksek ödüle sahip kişi Canavar Korsanları içindeki. Jinbe'ye yenildi diye adamı ezikleyen sizsiniz.
Ben eziklemiyorum güçlü de buluyorum zaten bir veteran seviye olarak. Ancak Who'nun bile Nekomamushi'ye denk olabilme ihtimali varken (en azından Sulongsuz) Who'dan çok daha fazla potansiyel barındıran Lucci içinde gayet olası bir durum. Bir de güç = ödül olayı kaldı mı yav ?
Lucci 12 yıl önce Who's Who'ya denk güçteymiş bu sürede bu süre zarfında Who'nun hapiste çürüdüğünü düşünmen çok saçma çünkü hiçbir bilgiye sahip değilsin. Hapiste olduğu süre zarfında kendisini ne kadar geliştirdiği de muamma
Ben Who çaptan düşmüştür, hapishane de sıfır gelişme göstermiştir demedim zaten. Ancak aktif görevdeki Lucci kadar olamayacağı aşikar. Kaldı ki, adam hapisten önce bile Lucci için bir contestant bir challenger modunda. Rival ya da Denk değil.
Biri Luffy vs Lucci ki Luffy daha 2-3 aylık korsandı o eziği yendiğinde.
Gene saçma sapan bir mantık. Dostum Naruto dünyayı kurtardığında genindi

Bunlar baş karakter, bunlar evrenlerindeki çok özel, herkesten farklı tipler. Luffy 4-5 aylık korsandı ama Dünya Hükümetinin üç büyük yerleşkesinin üçünde de sıralı bir biçimde boy göstermiş ve olay çıkartmış tek korsan tarihteki. O da o döneme denk geliyor. Kaldı ki finalde nakama gazıyla yendi Lucci'yi. Usopp gelip boost verdi
Senin mantıkla şimdi de Kaido ile Big Mom 3 yıllık korsanlar tarafından 40 küsür yıllık saltanatlarından indirilmek üzereler ... Eeee ?
Senin sıkıntın Luffy ile aynı gelişimi göstereceğini sarman.
Bunu sandığımı ima eden bir tek cümlemi bana gösterebilir misin ? Acaba ben öyle bir şey sanmıyorum da sen uyduruyor olabilir misin ?
CP9 ya da CP0'ı gözünde niye bu kadar büyütüyorsun ki Kalifa'yı, Nami yendi. Fukurou'yu, Franky yendi. Kumadori'yi, Chopper yendi. Jyabura'yı, Sanji yendi. Kaku'yu, Zoro yendi. Lucci'yi, Luffy yendi. Yanlarında Brook'la bir Pacifista'yı indiremediler.
Bu mantıkla Bluneo >> Crocodile . Tutarsızlıkları da kavramak gerek.Kaldı ki Pacifista etmeseler bile bu durumu değiştirmiyor benim yorumumda.
a da CP0'ı gözünde niye bu kadar büyütüyorsun ki
Büyütmüyorum zaten. Uçan Altılı ile kıyasladım komutanlarla değil. Ve Lucci, Cp9'u çok aşmış bir isimdi zaten. Adam 4000 doriki iken en yakında takipçisi 2200 idi. Cp0 da da benzer bir konumda görebiliriz ancak elbette bir kesinliği yok.
Kaldı ki bak ben yorumumda üstüne basarak şunları dedim ;
Bak kumandan olmayacağını öngörebilirsin ona lafım yok. Ancak En fazla Who's ne demek ya ?
En az Who's desen katılmam gene sana ama anlarım.
Nitekim ben Lucci'yi ne de Cp örgütlerini çok yukarılara falan koymadım. Komutan seviye dahi çıkmayabileceği fikrine bile okeyim demişim. Tek eleştirim adamın zaten üstün olduğu üstüne basa basa söylenen biri için "Bir tarafını yırtsa en fazla Onun kadar olur" demen idi. Bu da biasını gösterir, taraflılığını gösterir zaten.
Her rakibin karşısına alıp yenebileceği bir karakter değildir.
Öyle demedik zaten. Ancak Peros dünyanın dayağını yedi ark boyunca. Ardından Kana susamış Neko, habersiz bir şekilde adama vurup katın öteki tarafına yolladı. Habersiz saldıran kişi olarak pozisyon üstünlüğü de elindeydi. Evet Neko da tam formunda değildi ancak bunu Sulong açarak kapattı. Ve Peros o haliyle (dövüşe 1-0 geride başlamasına rağmen) İlk Sulong dalgasına dayanıyor. Ardından Neko'yu neredeyse yenecek iken plot armor ile gelen Ay ışığı sayesinde kaybediyor

Sulong Neko >= Peros gibi oldu neredeyse. Nitekim durum buyken. Lucci gayet de yenebilme şansı var. Terlemez vesaire gibi bişi yok.
Peros Jack'den de güçlü değil. Peros Wanda + Carrot'un Sulonglarına bile nefes nefese dayanabilirken (tabi öncesinde hırpalanmıştı biraz). Jack koca bir mink ordusuyla tek dövüştü.Adam biraz afk oldu sonra gene aktif savaşa döndü. Ardından da Inu ile dövüştü. Ama Peros, jack'den daha hax o doğru. Ama saf güç, kuvvet olarak Jack değil.