Gizlilik gidince oylar bozulduHepsini temizlerlere kim attı merak ettiğimden anketi sildirdim adam tekrar oy kullanmadı arkadaş
Gizlilik gidince oylar bozulduHepsini temizlerlere kim attı merak ettiğimden anketi sildirdim adam tekrar oy kullanmadı arkadaş
Öyle bir ihtimal yok.Yüzde bir gibi bir ihtimal de olsa Shanks ve Mihawk’ın toplamından güçlü belki de.
Bence genç Ray Shanks’dan çok da güçsüz değil, çok yakın seviyeler çıkarlar. Adam yaşlı haliyle BB’yi tırsıtıyor. Oden Mihawk’dan güçlüyse o ikisini yenme ihtimalleri hiç de düşük olmaz.Öyle bir ihtimal yok.
Neden güçsüz açıklar mısın pekiBu arada 5. Tur çok güçsüz olmuş.
Kaido alıcaktı adam Mihawk’ı alır.Oden Mihawk’dan güçlüyse
evet orası öyle de oden'in zirvesini az çok biliyoruz. her türlü aşağı çeker ray-san'ı. oden yerine daha güçlü ya da mesela gaban gibi bilmediğimiz ama güçlü olduğunu sandığımız bir karakter koyulsa kazanabilirler derdim ama oden'in, mihawk ile eşleşebileceğini düşünmüyorum.Genç Ray’in seviyesini bilmiyoruz ki. Yüzde bir gibi bir ihtimal de olsa Shanks ve Mihawk’ın toplamından güçlü belki de.
Rayleigh genç halini Borsalino ve Teachi yenebilecek çapta görüyor. Konuşması bu yönde.. Oden'de Kaido'nun yıllar sonra bile ciddiye aldığı bir adam açtığı yara belli..Bence genç Ray Shanks’dan çok da güçsüz değil, çok yakın seviyeler çıkarlar. Adam yaşlı haliyle BB’yi tırsıtıyor. Oden Mihawk’dan güçlüyse o ikisini yenme ihtimalleri hiç de düşük olmaz.