Luffy seviyesi bir şey olurdu büyük ihtimalle ben Marco’yu görünce garipsedim. Araya kaynamış.Bilmiyorum usta Mf'de ölmemiş bir Ace, Burada adı geçen çoğu karakteri darmaduman ederdi.
Luffy seviyesi bir şey olurdu büyük ihtimalle ben Marco’yu görünce garipsedim. Araya kaynamış.Bilmiyorum usta Mf'de ölmemiş bir Ace, Burada adı geçen çoğu karakteri darmaduman ederdi.
*20 yıl önceki kaido'yla eşleşebiliyordu. 20 yıl boyunca yerinde mi saydı kaido?
5 en güçlüsü olur ,kral hakili ve Luffy gibi ittirilen bir Ace felaket bir seviyede olur.Sayı avantajı da var Sabo’da en az amiral seviyesi keza Marco’da aynı şekilde.7 geçerler diyorsun yani reis
Marco dışı doğru yorum.5 en güçlüsü olur ,kral hakili ve Luffy gibi ittirilen bir Ace felaket bir seviyede olur.Sayı avantajı da var Sabo’da en az amiral seviyesi keza Marco’da aynı şekilde.
Sabo'yu tam zirve görmediğimden bir de Ateş ve One Piece deyince aklıma gelen en güçlü isimler bu üçü olduğundan üçünü bir takım yaptım.Luffy seviyesi bir şey olurdu büyük ihtimalle ben Marco’yu görünce garipsedim. Araya kaynamış.
Yanlışı o kadar büyük ki iki doğruyu felç etmiş direkt mesajda. Ama potansiyeli doğrultusunda gelişmi Ace fazla gelirdi ortama tiksav yanlış yapmış onu katarak.Marco dışı doğru yorum.
Klasik algılar...Cross Guild’in eş başkanlarının biri ilk roundda diğeri son roundda
Ace'ın o kadar güçlü olacağı sanmam. Çünkü yaşasa sabo kadar güçlü olmazdı. Sabo meyvesiz bile komutan seviyesi bir adamdı dragon dan aldığı eğitimler sayesinde.5 en güçlüsü olur ,kral hakili ve Luffy gibi ittirilen bir Ace felaket bir seviyede olur.Sayı avantajı da var Sabo’da en az amiral seviyesi keza Marco’da aynı şekilde.
Ace yaşasa Dragon’u bile alırdı ne Sabo’suAce'ın o kadar güçlü olacağı sanmam. Çünkü yaşasa sabo kadar güçlü olmazdı. Sabo meyvesiz bile komutan seviyesi bir adamdı dragon dan aldığı eğitimler sayesinde.
Sabo amiral seviyeside Marco değil.
Haklsın reis iyi akşamlarAce yaşasa Dragon’u bile alırdı ne Sabo’su