Hepsini temizlerlere kim attı merak ettiğimden anketi sildirdim adam tekrar oy kullanmadı arkadaş
Hepsini temizlerlere kim attı merak ettiğimden anketi sildirdim adam tekrar oy kullanmadı arkadaş
Oden, Kaido'yla bile eşleşebilir ne anlatıyorsun kraloden'in, mihawk ile eşleşebileceğini düşünmüyorum.
Bu arada 5 daha potansiyelli diye koymuşsun da bana tipleri çok toy geldi, beynim 4 çok daha zorlar diyor gönlüm 5 diyor.Rayleigh genç halini Borsalino ve Teachi yenebilecek çapta görüyor. Konuşması bu yönde.. Oden'de Kaido'nun yıllar sonra bile ciddiye aldığı bir adam açtığı yara belli..
Bu ikili sadece 5,6,7de çok zorlanır. Üçüne de kaybetme ve kazanma ihtimalleri var zaten. Prime Ray ve Oden 4-3,5Milyarlık adamlar
Ben atmıştım ama Ace’in güncel halinin ele alınacağını görmemiştim.Hepsini temizlerlere kim attı merak ettiğimden anketi sildirdim adam tekrar oy kullanmadı arkadaş
Trolüne atmışlardır yaHepsini temizlerlere kim attı merak ettiğimden anketi sildirdim adam tekrar oy kullanmadı arkadaş
*20 yıl önceki kaido'yla eşleşebiliyordu. 20 yıl boyunca yerinde mi saydı kaido?Oden, Kaido'yla bile eşleşebilir ne anlatıyorsun kral
Bilmiyorum usta Mf'de ölmemiş bir Ace, Burada adı geçen çoğu karakteri darmaduman ederdi.Bu arada 5 daha potansiyelli diye koymuşsun da bana tipleri çok toy geldi, beynim 4 çok daha zorlar diyor gönlüm 5 diyor.
7'yi geçerler diyorsun yani reisBen atmıştım ama Ace’in güncel halinin ele alınacağını görmemiştim.