? Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.Ne alaka ?Luffy bunun yerinde olsaydı Croco'da sen Viviye laf mı ettin deyip gebermesi gerekirdi. O zaman ne diyecektiniz acaba.
? Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.Ne alaka ?Luffy bunun yerinde olsaydı Croco'da sen Viviye laf mı ettin deyip gebermesi gerekirdi. O zaman ne diyecektiniz acaba.
Ne dediğini anlamadım :sLuffy bunun yerinde olsaydı Croco'da sen Viviye laf mı ettin deyip gebermesi gerekirdi. O zaman ne diyecektiniz acaba.
Luffy plot armor olmadan crocoya kadar gelebilirdi objektif bakarsam(bana göre). Ondan sonrası her arc 2 3 kere dayak yiyip yiyip sonda comeback yaptı. Ama Ace bir kere yenildi öldü, bunun sonucunda da gömülüyor. Aynı durumu şöyle düşünseniz anlarsınız bence. Bb yerine Luffy'ye laf atılsaydı ve Zoro veya Sanji aynı tutumu sergileseydi fan kitleler gaza gelirdi. Laf da edilmezdi çünkü seride o gelişim aşamasında Zoro yada Sanjiye bir şey olmayacağını içten içe biliyoruz. Plot armor işte. Niye beni kendimden şüphe ettiriyosunuz sanki ne dedim? Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.Ne alaka ?
Tamamen senaryo ilerlesin sonunda Mf arcı olsun diye yazılmış hikayenin o kısmı.Bende saçma buluyorum ama yapacak birşey yok.Oda'ya sbsde sorsalar Ace'in gururu yüzünden yanına adam veremezdi gibi bir cevap verir eminim.Karasakalın da nerede olduğu hiç belli değildi.Ace Alabasta arcından beri arıyordu çok uğraştı bulmak için.Peşine düşmeme sebeplerinden biri de bu Wb tayfasının.Ama Ace kafaya koydu ne yapıp edip buldu ayrı konu.Beyazsakalın en büyük hatası gurur yapıp sen bana akıl mı veriyorsun diye Shanks'in dediklerine kulak asmamasıydı.İşte yazar onu da kişiliğe bağlıyor muhtemelen.Ben beyazsakalım olayı.@ch3rl0b11n
Eksik bilgiler üstünden eksik çıkarımlar yapsanda katıldığım daha doğrusu böyle düşünmeni anlayabildiğim noktalar var. Güzel yazmışsın yine de Portgas D. Ace`i Anlayamamak diye bir analiz konusu da sen açsana ahahah. Bu ara Rogue değil o Rouge.
@Millennium Wizard
Shanks orada Beyazbıyığa büyük spoiler verdi. Beyazbıyık'ta manayı almış ki kıllanıyorum durumdan diyor. Huylanmasına huylansın, Teach dediğin adam o zaman Beyazbıyığın yanında korkudan altına edecek ayarda biri. Bisentousunu sallamasıyla yıkılır direk. Hadi yaşlı adam ayağa kalkamıyor, serum yemiş falan. Hoş meydana çıkınca artiz kesiliyor orası ayrı. Üstelik sadece Shanks'in spoilerı yok ortada, ondan evvel Roger'ın verdiği D. spoilerı var. Önemsese en azından Marco'yu ardından yollar. Hadi Bıyıklı dilini yuttu, Marco var o kadar abi ayağına yatmış, sözde Ace'i gözeten adam. Ben gideyim ardından kolaçan edeyim, napacağı belli olmaz diye Bıyıklıdan izin alıp peşinden giderdi. Tayfanda bir cinayet işlenmiş, sözde en önemli kuralı yıkmış, bunu görmezden gelebilecek kadar durumdan huylanıyorsun ama Ace'in tek başına peşine düşmesine göz yumuyorsun. Bu kabul edilir bir şey değil.