Roronoa Zoro
Ace diyen arkadaşlar; sebebi neydi?
Şimdi Luffy alıyorsa Ace de alırdı.En azından yenilmezdi.Ace diyen arkadaşlar; sebebi neydi?
Abi artık şunu söyleyerek adamı yüceltmeyin. O rütbe balon.Şimdi Luffy alıyorsa Ace de alırdı.En azından yenilmezdi.
WB'nin koskoca 2.tümen komutanı bu adam sonuçta.:/
olasılıgı hesaba katıyoruz işte mahir. bir ihtimal, her türlü degerlendirmek lazım. one piecete eşleşmeler cok ters olabiliyor df sayesindeDof'un meyvesi ip diye mi tel diye mi geçiyor burası önemli. İp diye geçiyorsa bile Dof o ipi çelik telden bile sağlam şekilde üretebiliyor. Böyle olunca kule kesen, köprü doğrayan, meteor parçalayan bir ip çıkıyor ortaya ve bu ipin antisi ateş falan olmaz bence. Ha ip değil de Dof'un hakisi onu sertleştiriyor dersek yine ip ateşte yanmayacak, hakili ip çok rahat Ace'i doğrayacaktır.
tesekkür ederimOooo hoşgeldin üstadım. Seni görmek çok iyi oldu.
İp diye geçiyor kesin olarak ama dediğin gibi bunun bir önemi yok her şekilde çok sağlam bir ipDof'un meyvesi ip diye mi tel diye mi geçiyor burası önemli. İp diye geçiyorsa bile Dof o ipi çelik telden bile sağlam şekilde üretebiliyor. Böyle olunca kule kesen, köprü doğrayan, meteor parçalayan bir ip çıkıyor ortaya ve bu ipin antisi ateş falan olmaz bence. Ha ip değil de Dof'un hakisi onu sertleştiriyor dersek yine ip ateşte yanmayacak, hakili ip çok rahat Ace'i doğrayacaktır.
Niteliklerini mükayese et işte :/Eğer 2 yıl önce ki Ace şimdi ki Luffy'den güçlü ise Ace vs'nin kazananı bence. Tabi bana göre Luffy geçmiştir ama kim emin olabilir ki ?
Oğul olayını geç. İkisinin babasının ismi aynı yerde geçiyor. Akainu bir Dragon'un oğlu bir Roger'In oğlu diyordu. Dedesi de GarpNiteliklerini mükayese et işte :/
Şu şunun oğlu yada yıl hesabı yapmaktan daha doğru sonuç çıkarırsın hiç olmazsa.
Ace gibi büyük bir potansiyelin küçücük çocukken haki patlatan adamın Dof'u alması lazım be.Eğer 2 yıl önce ki Ace şimdi ki Luffy'den güçlü ise Ace vs'nin kazananı bence. Tabi bana göre Luffy geçmiştir ama kim emin olabilir ki ?