Adamlar öyle bir mesaj atıyor ki yapımcının kendi oyunu hakkında o kadar fikri yoktur anasını satayım.histo şeytanı fişfikledi milleti muhtemelen..
Bazen tek bir sözcük..
Youtube kanalın yoksa o işi unut derim. Video incelemeleri popüler şu ara, yapan olursa izleriz.Güzel incelemeler var da, burada hak ettiği iletişime ulaşamıyor. Bir şekilde duyurmak lazım oyun alemine.
Youtube kanalın yoksa o işi unut derim. Video incelemeleri popüler şu ara, yapan olursa izleriz.
Şahsen bana daha ilgi çekici geliyor video inceleme olunca, buradaki arkadaşlar site içi paylaşımdan mutlular diye düşündüm.Kanal var da, bunlar metin. Kanalı açtık öyle atıl duruyor.
Kf Twitter hesabından bazı incelemeleri paylaşabilirsiniz aslında.Kanal var da, bunlar metin. Kanalı açtık öyle atıl duruyor.
Pokumanlı inceleme yapmak gerekir bir ara. Hatta Scarlet ve Violet çıksın ona yapayım.İnceleme yapma isteği bir bana gelmiyor herhalde. .d
Onu oynamak lazım. Pokemon iyidir okuruz.Pokumanlı inceleme yapmak gerekir bir ara. Hatta Scarlet ve Violet çıksın ona yapayım.
Millet maşallah döktürüyor, benim yapacağım en kapsamlı yorum "olm baya iyi lan, oyna bak görürsün." gibi bir şey olur herhalde.