Battle Royal evreni çok büyük tatsızlıklar içerirken ve şirketlerin oyuncuların cebindeki parayı legal yoldan aşırma platformu olarak kullanılırken ironiye bak ki o kadar şirket arasında bi EA bu işin tadını tuzunu bozmadan devam ettirebildi. Apex Legend'i çıktığı ilk gün indirip oynamıştım ve ara sıra indirip hala oynarım hatta şubat ayında yeni nesil güncelleme gelince tekrar indirecem.Apex Legends kesinlikle türünün en iyi oyunu. Tiksindiğim bir tür olmasına rağmen aşırı zevk alarak oynamamı sağlayacak kadar akıcı bir oynanışı ve eğlenceli kombatı var.
Fortnite Epic'in kozmetik mağazasına dönüşse de içerik olarak hakkını yemeyeyim. Eventlerde oyunun ortasında Ariana Grande ve Travis Scott'a falan konser verdirtiyor manyaklar.
Epic varını yoğunu sokuyor ama beceremiyorum oyunu ve açıkçası oyunu iyice öğrenene kadar da her el 10-12 yaşındaki bebeler tarafından tecavüz edilmeyi de kendime yediremem.
Warzone gibi kırık bir oyunu millet hala nasıl oynuyor anlamış değilim. Tamam zamanında bende çok oynadım ama şu an oyunun geldiği nokta çekilecek gibi değil.
Çıkalı 2 sene olmuş, ortada ne adam akıllı bir optimizasyon var ne de düzgün anti cheat sistemi oturtabildiler. Bir oyun 150-200GB olabilir mi ya, indiği anda bütün sisteme hükmediyor namussuz.
Warzone Activision'un senelik çıkardığı Cod oyunlarının reklam tahtası oldu resmen. Oyuna girince ilk karşına çıkan şey Cod Vanguard ve Cod Cold War.
Warzone'a mı giriyorum yoksa mağazaya mı belli değil.