Gow ile Rdr2 ile Tlou2 kıyaslıyorlar bir de bana laf yapıyorlar ya, aklıma geldikçe gülüyorum xD2018 de Rdr 2 de vardı. O olmasa 700 ödülü filan olabilirdi GOW.
Gow ile Rdr2 ile Tlou2 kıyaslıyorlar bir de bana laf yapıyorlar ya, aklıma geldikçe gülüyorum xD2018 de Rdr 2 de vardı. O olmasa 700 ödülü filan olabilirdi GOW.
Bence oyunlar teknik açıdan çok iyiler ama hikaye olarak övüldüğü kadar hiç değiller. İlk oyunun yarısında finalin nasıl olacığını anlıyorsun. Bu hikayenin aynısı farklı yerlerde defalarca işledi. İkinci oyun ise tamamen çorba, normal insan yok hepsi farklı, klasik sjw. Ayrıca İlk önce nefret ettirip sonradan o karakteri sevdirmeye çalışması beni irite ediyor ama insanlar seviyor sanırım. Baştaki malum sahnenin üzerine tüm o şekerlikler yapması yokmu karakteri sevdircem, bende yedim.Tlou2’nin beğendiği yönlerini söyleyen var ama beğenmeyenler neleri beğenmediğini söylemiyor dandik diyip geçiyor.Çok verimli bir tartışma olmuş
Zaten neden sevmediğimizi defalarca yazdık.Bence oyunlar teknik açıdan çok iyiler ama hikaye olarak övüldüğü kadar hiç değiller. İlk oyunun yarısında finalin nasıl olacığını anlıyorsun. Bu hikayenin aynısı farklı yerlerde defalarca işledi. İkinci oyun ise tamamen çorba, normal insan yok hepsi farklı, klasik sjw. Ayrıca İlk önce nefret ettirip sonradan o karakteri sevdirmeye çalışması beni irite ediyor ama insanlar seviyor sanırım. Baştaki malum sahnenin üzerine tüm o şekerlikler yapması yokmu karakteri sevdircem, bende yedim.
Yani hikaye olarak bence vasat üstü.
Benim şahsen teknik açıdan gördüğüm en zirve iş.Hikaye üzerinden eleştiriliyor onu da anlayabiliyorum.Herkesin sevmeyeceği bi karar vermişler.Bence oyunlar teknik açıdan çok iyiler ama hikaye olarak övüldüğü kadar hiç değiller. İlk oyunun yarısında finalin nasıl olacığını anlıyorsun. Bu hikayenin aynısı farklı yerlerde defalarca işledi. İkinci oyun ise tamamen çorba, normal insan yok hepsi farklı, klasik sjw. Ayrıca İlk önce nefret ettirip sonradan o karakteri sevdirmeye çalışması beni irite ediyor ama insanlar seviyor sanırım. Baştaki malum sahnenin üzerine tüm o şekerlikler yapması yokmu karakteri sevdircem, bende yedim.
Yani hikaye olarak bence vasat üstü.
Hikaye odaklı oyuncu çok değil. Eline DMC almıyorsun sonuçta 1.oyunun devamı diyorlar.Benim şahsen teknik açıdan gördüğüm en zirve iş.Hikaye üzerinden eleştiriliyor onu da anlayabiliyorum.Herkesin sevmeyeceği bi karar vermişler.
Ama ben hikayeyi de beğendim.Hikayenin beğenilmemesinin ana sebebi baştaki sahne.O sahne beni soğutmadı daha çok tetikledi.İkinci yarıdan da daha çok zevk aldım güzel bir anlatım diliydi.
Oyunun başındaki karakterle sonundaki karakter arasında müthiş bi oynanış farkı var ayrıca.Karakter gelişimini iliklerime kadar hissettim.
Hikaye odaklı oyuncular ne çokmuş bu oyunla anladım ben de
Cyberpunk da sadece ön siparişle 8 milyon sattı ama çöptü. Gerçi sen o halini de beğenmiştin ama neyseŞaka mı yapıyorsun la hahahah kim takar aldığı ödülleri.
Oyunun üzerinden 3 yıl geçti hala açıkladıkları tek rakam ilk hafta 4m sattık Çıktığı yıl satış listesinde ilk6'da iken bir sonraki yıl listede bile yoktu. Gost of tsushima mesela rakip bile değil diyorsun ama listedeydi.
Satış rakamı da aldığı ödül de bir oyunu iyi yapmaz tabi ama last of us 2 benim @Historia'ya takılmam hariç oyun piyasasından silindi gitti. Kimsenin takacağı bir oyun değil.
Ben çöp diyenlere niye çöp diyorsunuz dememiştim ama, Cyberpunk'un çöp olmasının sebebi tamamen yapımcılarının oyun bitmeden çıkarmasıydı.Cyberpunk da sadece ön siparişle 8 milyon sattı ama çöptü. Gerçi sen o halini de beğenmiştin ama neyse
Çıkıştaki satışlar bi oyunun nasıl pazarlandığını gösterir. İçerik kalitesini değil. Cyberpunk’ın satma sebebi de oydu ondan benzettim.Ben çöp diyenlere niye çöp diyorsunuz dememiştim ama, Cyberpunk'un çöp olmasının sebebi tamamen yapımcılarının oyun bitmeden çıkarmasıydı.
Bu oyuna laf edince sanki Tanrılara küfür etmişsin gibi davrananlar var xD