yok dün ağaçlı bossu kestim. az araya bir şeyler koyayım... akşamlarım heba olmuş gibi hissediyorum:dGs3 oynuyordun naptın onu bitirdin mi kekee?
yok dün ağaçlı bossu kestim. az araya bir şeyler koyayım... akşamlarım heba olmuş gibi hissediyorum:dGs3 oynuyordun naptın onu bitirdin mi kekee?
Senin gibi düşünen çok insan var taşlanmazsın. Oyunda zorluk seçeneği yok. Oyunu zor yapan şey o. Diğer oyunların “zor” veya “çok zor” seçenekleriyle karşılaştırırsan DS baya kolay kalıyor.Dark souls serisini tamamen bitirdim.
Ya belki taşlanacağım ama ilk iki oyun zerre zor değil. Bu oyunları zor yapan harita tasarımı onun dışında hiçbir zorluğu yok oyunların. Özellikle 1. oyunda bu çok daha net ikinci oyunda bozuk hitbox ve parry sistemi de eklenince iyice cıvkı çıkıyor. Benim en çok eğlendiğim ve en çok zorlandığım oyun Ds3 oldu. Sekiroyu da bitirince from software'in bilgisayarlara çıkarttığı tüm oyunları bitirmiş olacağım.
Bu arada Manus sen ne kadar iğrenç bir bosssun ya.
Pühhh daha en baştasın araya bir şeyler koyuyorsun. Bitiremeyeceksin belli.yok dün ağaçlı bossu kestim. az araya bir şeyler koyayım... akşamlarım heba olmuş gibi hissediyorum:d
bitmese de problem değil yha benim için:dPühhh daha en baştasın araya bir şeyler koyuyorsun. Bitiremeyeceksin belli.
skyrim = witcher 1 yalansa yalan debitmese de problem değil yha benim için:d
Wiçır 1'den çeyrek tık daha ii kombatı war:d fazlası değil...skyrim = witcher 1 yalansa yalan de
Witcher 3 de o yönden dandik. Skyrim zaten fecaat. Sırf oynanışı rezalet diye oynamıyorum bu oyunları.Wiçır 1'den çeyrek tık daha ii kombatı war:d fazlası değil...
wiçır 3'ün oynanışı fena değil yha....Witcher 3 de o yönden dandik. Skyrim zaten fecaat. Sırf oynanışı rezalet diye oynamıyorum bu oyunları.
Öyle bir oyunun iyi olmasını beklerim. Fena değil, meeh.wiçır 3'ün oynanışı fena değil yha....